kozan.gr: Σε κάποιες περιοχές, όπως την Πτολεμαίδα, η θετικότητα είναι υψηλότερη από το μέσο όρο της Επικράτειας – Tι είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου στη σημερινή ενημέρωση – Σύσταση για ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες (Βίντεο)

21 Μαΐου 2021
18:17

 

Σε κάποιες περιοχές, όπως την Πτολεμαίδα, η θετικότητα είναι υψηλότερη από το μέσο όρο της Επικράτειας . Tι είπε η Βάνα Παπαευαγγέλου στη σημερινή ενημέρωση.  Σύσταση για ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες.

 

6 σχόλια

  • Αν η Πτολεμαΐδα ήταν στα Δωδεκάνησα ούτε την πρώτη συλλαβή δεν θα ξεστομίζανε μην χάσουμε τον τουρίστα!
    Γκαρσόνια της Ευρώπης ενωθείτε!

    • Ακόμη αμφιβάλλετε ότι είστε φουλ στον κορονοιο; κι όμως το κάνετε…. Μιλάμε για ανεκδιήγητους. ..

      • Έστω ότι όλοι όσοι αμφιβάλλουν είναι ανεκδιήγητοι, άσχετοι ή ψεκασμένοι.
        Εσείς που δεν αμφιβάλλετε ποτέ και με τίποτα τι ακριβός είστε?

  • Εάν σε λίγο ο ΠΑΟΚ πάρει το κύπελλο, αναρωτιέστε την επίδραση στην διάδοση του κορωνοϊού σε όλη την Μακεδονία;

  • Παλι την πτολεμαιδα θυμηθηκαν? Στοχοποιηση στο φουλ αι παρατα μας και κοιτα τα χαλια στα νησια αθηνα κλπ που λυσαξατε να τα ανοιξετε ολα για τον τουρισμο

  • Καημενη πτολεμαιδα παλι αναφορα σε σενα αν ησουν νησι κουβεντα δεν θα ελεγε η κυρια αν ησουν αθηνα τουμπεκι ψιλοκομενο αλλα εισαι πτολεμαιδα κριμα και μπραβο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.