Ο συμπατριώτης μας Τάσος Σιδηρόπουλος, Δ/ντής του Τμήματος Προγραμμάτων της ΑΝΚΟ, εκφράζει, δημόσια, ευχαριστώ, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Μποδοσάκειου

23 Μαΐου 2021
10:36
Χθες ήταν η έκτη και τελευταία βραδιά σε θάλαμο covid του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας. Ο προηγούμενος δεκαήμερος μοναχικός αγώνας στο σπίτι αποδείχθηκε άκαρπος γιατί ο αντίπαλος ήταν σκληρός και ύπουλος. Τίποτε δεν ήταν εύκολο, ο πυρετός που επέμενε και οδηγούσε σε δεύτερες πιο σκοτεινές σκέψεις, το οξυγόνο που δεν έφτανε, το σώμα που πονούσε.  Και βρεθήκαμε από το πουθενά μαζί με τον Αλέκο, τον Κώστα και τον Μπάμπη, στο ίδιο δωμάτιο να μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας όσο ο πυρετός κρυβόταν και δεν μας το χαλούσε. Επιτέλους όμως τέλος! Ιδιαίτερα συγκινητική και ενθαρρυντική ήταν η συμπαράσταση της οικογένειάς μου, των φίλων και συναδέλφων μου με τα αμέτρητα μηνύματα και τηλεφωνήματα, στον έντονα μοναχικό αγώνα που έπρεπε να δώσω και τους ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαίδας για την άριστη επιστημονική του κατάρτιση στην αντιμετώπιση της πανδημίας χωρίς να υπολείπεται καθόλου στο ανθρωπιστικό σκέλος παρέχοντας την κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη. …Ένας ακόμη λόγος να είμαι περήφανος που έχω την τιμή να είμαι μέλος της οικογένειας του Νοσοκομείου ως ένα από τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου. Εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ!!!

2 σχόλια

  • Πραγματικά συγχαρητήρια κ πολλά μπράβο σε νοσηλευτές κ προσωπικό στους ανθρώπους που βρίσκονται ακόμα κ στην πύλη άψογη και ευγενική συμπεριφορά σε εμάς που είχαμε τους ανθρώπους μας μέσα με covid ,οι γιατροί πάντα διαθέσιμοι στο τηλέφωνο να μας εξηγήσουν τι κ πως κ πάλι πολλά συγχαρητήρια για τον αγώνα που δίνουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.