kozan.gr: Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Kοζάνης “λούστηκε” στα μπλε (Φωτογραφίες)

23 Μαΐου 2021
11:27

 

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, το βράδυ του Σαββάτου 22/5, “λούστηκε” στα μπλε, ως μια ένδειξη ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης όλων μας απέναντι στους συμπολίτες που πάσχουν από Κοιλιοκάκη. Η “Κοιλιοκάκη” είναι μια αυτοάνοση ασθένεια κατά την οποία η κατανάλωση δημητριακών (σιτάρι, κριθάρι, σίκαλη και μερικές φορές η βρόμη) προκαλεί βλάβη στην εσωτερική επιφάνεια του εντέρου και επηρεάζει ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου, χωρίς καμιά εξαίρεση, και η μοναδική της θεραπεία είναι η εφ’ όρου ζωής δίαιτα ελεύθερης γλουτένης και χωρίς ίχνη αυτής. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, το 1% του πληθυσμού σε Ευρώπη και Αμερική έχει ήδη διαγνωσθεί ή θα νοσήσει από ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ μέσα στα επόμενα χρόνια.

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.