kozan.gr: Tα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης Αετός Μακρυχωρίου – Κοζάνη 2 – 2 – Πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα της Κοζάνης, μπορούσε όμως και τη νίκη (Βίντεο)

23 Μαΐου 2021
19:21

 

Tα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης Αετός Μακρυχωρίου – Κοζάνη 2 – 2 . Πολύτιμη ισοπαλία για την ομάδα της Κοζάνης, μπορούσε όμως και τη νίκη. Τα στιγμιότυπα κι από τα τέσσερα γκολ της αναμέτρησης προέρχονται από τη ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της Κοζάνης στο youtube (δείτε εδώ)

 

Το αναλυτικό ρεπορτάζ από το matiesstasport.blogspot.com

Αδικείται η Κοζάνη σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού από το τελικό 2-2.
Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς Αετός Μακρυχωρίου και Κοζάνη.
Καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δε μπόρεσαν όμως να φύγουν με τους τρεις βαθμούς της νίκης μέσα από τη δυνατή έδρα του Αετού.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 21′ με τον Δινοβίτση. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 45′ με τον Κατσαμάγκα για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 57′ με τον Ζησούλη. Η Κοζάνη ισοφάρισε σε 2-2’στο 72′ με ωραίο σουτ του Ιωάννου , σκορ που ήταν και το τελικό.

το φιλμ του αγώνα
Στο 3’ Μαυροματίδης στον Τσώτσο σουτ από κοντά, άουτ.
Στο 9’ και στο 11′ ο Στόικος θα πει όχι στον Λεσάι.
Στο 16’ σουτ Τσώτσου, άουτ.
Στο 21’ ο Τσαγκαλίδης ωραία στον Δινοβίτση , φοβερό σουτ και η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Ο Τσαγκαλίδης ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ διώχνει ο Μισιρλής.
Στο 44’ Παπαδόπουλος μπαλιά τετ α τετ στον Κατσαμάγκα πλασέ άουτ.
Στο 45’ λάθος διώξιμο του Σερσέμη, η μπάλα κοντράρει στον Κατσαμάγκα και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 47’ σέντρα Αλμασίδη, σουτ από κοντά Μαυροματίδη, άουτ.
Στο 53’ συρτή σέντρα του Τσώτσου στην περιοχή, προβολή Μαυροματίδη από κοντά, άουτ.
Στο 57’ φάουλ σέντρα του Λεσάι και με κεφαλιά από κοντά του Ζησούλη, ο Αετός περνάει μπροστά στο σκορ με 2-1.
Στο 72’ Μαυροματίδης στον Συρράκο αυτός στον Ιωάννου , ωραίο σουτ και 2-2 για την Κοζάνη.

Αετός Μακρυχωρίου (Κατσάρας): Μισιρλής, Γιαννακόπουλος, Γκαμπέτας (80’ Καλτσάς), Σιάτρας, Κουμπούρας, Σέσι, Ζησούλης (87’ Καλογήρου), Μάντζαρης (80’ Μούσιος), Λεσάι (87’ Μητάκος), Παπαδόπουλος (65’ Μπάρδας), Κατσαμάγκας.

Κοζάνη (Κερλίδης): Στόικος, Αλμασίδης, Δινοβίτσης (76’ Σβίρος), Πιρίτζαους, Σερσέμης Μπίντσης, Τσαγκαλίδης (70’ Παπαδόπουλος Δημ.), Τσώτσος (76’ Αλεξίου), Μαυροματίδης (78’ Μαντώς), Συρράκος, Ιωάννου (78’ Χατζηστεφάνου).

Διαιτητής: Γκουντέλας
Βοηθοί: Παπαλίτσας, Καλογριανίτης (ΣΔ Καρδίτσας)

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.