Ανοιχτή πρόσκληση προς τις επιχειρήσεις και τους ερευνητικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια Επιχειρηματικής Ανακάλυψης

26 Μαΐου 2021
10:11

 

Η Δομή Στήριξης της RIS/ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας καλεί τις επιχειρήσεις και τους ερευνητικούς φορείς της Δυτικής Μακεδονίας που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στους τομείς της Αγροδιατροφής, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος να συμμετέχουν στα εργαστήρια της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης τα οποία θα πραγματοποιηθούν την περίοδο 14/06/2021 έως 30/06/2021.

Η Επιχειρηματική Ανακάλυψη στοχεύει στην ενσωμάτωση της έρευνας, των νέων τεχνολογιών και των καινοτομιών στην παραγωγική διαδικασία των επιχειρήσεων.

Με την ολοκλήρωση των Επιχειρηματικών Ανακαλύψεων, τα συνεργατικά σχήματα που προκύπτουν και αξιολογούνται θετικά, προτείνονται προς χρηματοδότηση από εξειδικευμένες προσκλήσεις για να υλοποιήσουν την ιδέα τους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ συμμετοχής αποτελεί η συμπλήρωση της «φόρμας υποβολής προτάσεων και ιδεών» το αργότερο έως τις 06/06/2021, η φόρμα είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο: https://cutt.ly/Dnrcxij

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα στελέχη της Δομής στήριξης RIS / ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας

Ένα σχόλιο

  • Χασιμο Χρονου
    Δεν ειστε ικανοι για τιποτα σημαντικο για την αγορα και τους ανεργους με τις τυπικοτητες και την ξυλινη γλωσα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.