kozan.gr: Σε ποιους δήμους εντοπίζονται τα χθεσινά (της Τρίτης) 26 νέα κρούσματα κορωνοϊου στην Π.Ε. Κοζάνης

26 Μαΐου 2021
10:48

 

Σε ποιους δήμους εντοπίζονται τα χθεσινά (της Τρίτης) 26 νέα κρούσματα κορωνοϊου στην Π.Ε. Κοζάνης.

 

 

Πηγή πίνακα ΕΡΤ Κοζάνης

7 σχόλια

  • Της Δευτέρας γιατί δε τα βγάζετε; Γιατί είχε περισσότερα η Κοζάνη και για να κατηγορούν εμάς από τα καϊλάρια ότι δεν προσέχουμε τέτοιοι είστε

    • Ενώ εδώ στην Κοζάνη όλοι είναι προσεκτικοί…εξιλαστήρια θύματα ψάχνουν…ελάτε μια βόλτα και στην σουρδια να δείτε όλοι σαν παστωμενες σαρδέλες στα καφέ

    • Αμάν πια Είστε πολύ κομπλεξικοί οι καλαϊριώτες τελικά. Ξερετε, ο κόσμος δεν περιστρέφεται γύρω σας. Έχουμε και άλλες εννοιες.

  • Ας μας μιλήσει λίγο η Σουρδια για τηρηση των μετρων τωρα που ειναι κατα 4 κρουσματα πισω (πω πω διαφορα τεραστια αχαχαχα!)
    Ελα σουρδοι πειτε μας το αφηγηματακι σας παλι βγαλτε ολο το αντικαιλαριωτικο κομπλεξ μεσα σας κυριοι μπρε μπρε μπρε… αχαχαχαχα!
    Εσεις οι τηρητες των μετρων που δεν βγαινετε εξω και δεν παστωνεστε ο ενας πανω στον αλλο οοοοοχι μωρε προς θεου…. μπουαχαχαχαχα!

  • Στην κοζανη γινεται χαμος στην πτολεμαιδα οχι τοσο σημασια εχει να εμβολιαστουμε να τηρουμε τα μετρα και να σεβομαστε τον διπλανο μας στο ιδιο καζανι βραζουμε αν το πηρατε χαμπαρι

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.