kozan.gr: Nίκησε, εντός έδρας, με σκορ 2-0, η Κοζάνη τον Μακεδονικό Φούφα (Βίνυεο)

26 Μαΐου 2021
18:57

Την ομάδα του Μακεδονικoύ Φούφα υποδέχτηκε η  ΦΣ Κοζάνης, στο ΔΑΚ Κοζάνης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’  Εθνικής κατηγορίας. Η Κοζάνη, με γκολ στο 33 άνοιξε το σκορ 1-0, ενώ στο 79′, με πέναλτι, διπλασίασε τα τέρματά της.

Το ρεπορτάζ από matiesstasport.blogspot.com

Τώρα πλέον αρχίζουν τα εύκολα. Νίκη σωτηρίας για την Κοζάνη υπό το βλέμμα του Σάκη Ρουβά. Νίκη σωτηρίας πέτυχε η Κοζάνη κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα με σκορ 2-0 και τώρα πλέον πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω για να κινδυνέψει στα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν με Οικονόμο Τσαριτσάνης εκτός έδρας και τα Σέλανα εντός. Αυτό που πέτυχε η Κοζάνη τους περίπου τρεις τελευταίους μήνες ήταν πραγματικός άθλος και άξιο να αναφερθεί. Στήθηκε μια ομάδα σχεδόν από την αρχή και εκεί που ήταν αμφίβολη ακόμα και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής , οι νέοι ιθύνοντες της ομάδας με στοχευμένες κινήσεις κατάφεραν να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία. Βραβεύτηκε ο Τάκης Χάιτας. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Σάκης Ρουβάς. Πριν το παιχνίδι ο πρόεδρος της ομάδας της Κοζάνης κ. Χρήστος Πετρόχειλος και τα αδέρφια Κεντεποζίδη απέμειναν τιμητική πλακέτα στον ισχυρό άντρα του Μακεδονικού Φούφα κ. Τάκη Χάιτα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο . Το παιχνίδι παρακολούθησε παρέα με τον κ. Πετρόχειλο και ο Σάκης Ρουβάς Νίκησε και καθάρισε η Κοζάνη Στα καθαρά αγωνιστικά το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με την Κοζάνη να έχει τον έλεγχο αλλά με τον Μακεδονικό καλά οργανωμένο στην άμυνα να βγαίνει επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 33′ μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Μαυροματίδη. Το σκορ έκλεισε ο Δινοβίτσης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 80′. Το πέναλτι το είχε κερδίσει ο ίδιος Το φιλμ του αγώνα Στο 4′ κάθετη Αλεξίου στον Μαυροματίδη , σουτ μέσα από την περιοχή άστοχο . Στο 17′ απευθείας κόρνερ με τον Τοπάλη, διώχνει δύσκολα σε νέο κόρνερ ο Στόικος Στο 26′ Συράκος στο Μαυροματίδη αυτός κάθετη μπαλιά τετ α τετ στον Τσώτσο που θα προσπαθήσει να πλασάρει , αλλά ο τερματοφύλακας του Φούφα Δημητριάδης σώζει . Στο 33′ σέντρα Παπαδόπουλου, στοπάρισμα του Μαυροματίδη πιάνει ωραίο σουτ και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη για το 1-0. Στο 36′ κεφαλιά Τσώτσου από κοντά σώζει ο Δημητριάδης. Στο 43′ βαθιά μπαλιά Παπαδόπουλου στον Μαυροματίδη που θα μπει στην περιοχή θα πιάσει το σουτ αλλά ο Δημητριάδης σώζει . Στο 57′ αντεπίθεση της Κοζάνης με το Σβίρο που θα σπάσει στον Δινοβίτση , αδύναμο σουτ μπλοκάρει ο Δημητριάδης Στο 60′ σέντρα Θεοδουλίδη χάνει τη μπάλα ο Στόικος, αλλά προ του Καραφουλίδη διώχνει σωτήρια ο Σβίρος . Στο 65′ σουτ Τοπάλη από καλό σημείο , κόντρα και κόρνερ. Στο 80′ ανατροπή του Δινοβίτση και πέναλτι .Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος, θα είναι εύστοχος και θα κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του Στο 84′ σουτ Θεοδουλίδη διώχνει σε κόρνερ ο Στόικος.

ΦΣ Κοζάνη (Κερλίδης): Στόικος, Αλμασίδης, Δινοβίτσης, Πιρίτζαους, Σερσέμης, Τσαγκαλίδης (α.α. 55’ Μαντώς), Συράκος (72’ Χατζηστεφάνου), Αλεξίου (46’ Παπαδόπουλος Θ.), Μαυροματίδης (α.α. 46’ Σβίρος), Τσώτσος, Ιωάννου (α.α. 21’ Παπαδόπουλος Δ.).

Μακεδονικός Φούφα (Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Ματζόπουλος (78’ Κοντογουλίδης), Σωτηριάδης, Πάλλας, Καραβίτης, Ρέλκας, Αμαραντίδης, Τοπάλης, Σπανδωνίδης (55’ Θεοδουλίδης), Μητσόπουλος (55’ Καραφουλίδης), Χάιτας (62’ Μαρνασίδης). Διαιτητής: Σουλίδης Ε. (ΣΔ Κοζάνης) Βοηθοί: Μπέκας (ΣΔ Ημαθίας), Πραχάλης (ΣΔ Κοζάνης)

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κοζάνης, αλλά όχι στο Δήμο. Το γήπεδο είναι απαρχαιωμένο από άποψη υποδομών. Οι διάδρομοι προς τις κερκίδες είναι φθαρμένοι, γεμάτοι λακούβες και είναι αδύνατον να κινηθεί αναπηρικό αμαξίδιο. Η πρόσβαση στις κερκίδες είναι αδύνατη για ΑΜΕΑ ακόμα και για το τέρμα κάτω επίπεδο λόγω του φθαρμένου τσιμεντένιου διαδρόμου. Δεν υπάρχουν ούτε οι στοιχειώδεις υποδομές. Με τέτοιο γήπεδο θέλουμε και champions league;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.