Η Νατάσα Μπομπολάκη, Πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας: “Ο Εισαγγελέας υπηρεσίας άκουσε προσεκτικά κι απόρησε με όλα αυτά τα πρωτοφανή που κάνει ο Δήμος Βοΐου και είπε ότι άμεσα θα δώσει εντολές”

26 Μαΐου 2021
20:07
Να θυμίσουμε λιγο το ιστορικό . Ο Φιλοζωικός Σιάτιστας και η ΠΦΠΟ δημοσιευσαν ο,τι τραγικό συνέβαινε στο παρανομο κυνοκομειο Σιάτιστας( οχι ο Παλαιοδημος δε κυνηγαει τα παρανομα δημοτικα κολαστήρια ,μονο τα φιλοζωικα που οι συνθηκες ειναι πολυ καλές) . Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος ,-που τα ειχαν κλεισει μεσα ,όπως θα γινεται απο εδω και περα αν περασει ο εγκλεισμος που προβλεπει το Ν/Σ με τη διαφορα οτι θα ειναι νομιμοι πλεον οι δημοι- , για να εκδικηθούν το φιλοζωικό εβαλαν μπουλντοζα , γκρεμισαν το αχουρι και πανω απο 100 σκυλοι απο τοτε περιφερονται παντου , ποσα δε, εχουν πεθανει , σκοτωθει,δηλητηριαστει ειναι άγνωστο.
Ολες αυτες τις μερες που επικοινωνούμε με την Κτηνιατρική , με την Περιφερεια το μπαλακι πάει κι ερχεται , αδιαφορωντας τοσο για τα ζωα που βρισκονται σε θανασιμο κινδυνο κάθε λεπτό οσο και για τους πολιτες . Η Αστυνομια στο κοσμο της δεν κανει τιποτα.
Μερες τωρα ειναι να μας παρει τηλεφωνο η αρμοδια απο την Περιφερεια που έχει αναλαβει το θεμα αλλά σιγη ιχθυος μεχρι στιγμής . Χθες αποφασισαμε με τα παιδια να πανε σήμερα στην Εισαγγελία .
Ο Εισαγγελέας υπηρεσιας ακουσε προσεκτικά ,απόρησε με όλα αυτα τα πρωτοφανή που κάνει ο Δήμος και ειπε ,ότι άμεσα θα δωσει εντολές για να σωθουν τα ζώα .
Η δικη μας προταση ειναι η προταση του διαλογου .δηλ ολοι οι εμπλεκομενοι φορεις να καθισουν να βρουν λυσεις .Γιατι το γκρεμισμα δεν ηταν λυση .Ηταν ενα ακομη εγκλημα εις βαρος των ζωων του γνωστου για την φιλοζωια !!! του Δημου Σιάτιστας.
Τη παμε και τη φερνουμε τη προταση απο την Κτηνιατρική στη Περιφερεια , απο τη Περιφερεια στην αστυνομία και πάλι απο την αρχη .
Ενδιαφερον ΜΗΔΕΝ πραγματικό για τα ζώα που 10 μερες τωρα βρισκονται σε κατασταση σοκ με την αστυνομια να ποιει την νήσσα και οι άλλοι να παιζουν το γνωστο παιχνιδι του μπαλακιου
Ας ελπισουμε ,οτι η παρεμβαση του Εισαγγελέα θα ειναι σωτηρια.
Αυτη ειναι η Ελλαδα , αυτοι ειναι οι περισσοτεροι Δήμοι ,οχι όλοι βέβαια .αυτο ειναι το Ν/Σ που θα νομιμοποιήσει τον εγκλεισμο των ζώων και θα επιβάλλει αυστηρότατες λεει !!! ποινες στους Δήμους .
Θλίψη, μόνο θλίψη για μια χώρα ανικανη να φερει το χαμενο πολιτισμό του πάλαι ποτέ .

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.