Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια»: Υλοποιήσαμε το στόχο μας

30 Μαΐου 2021
22:04

 Το ΔΣ του συνδέσμου φιλάθλων ΤΑ ΛΙΟΝΤΆΡΙΑ και όλα τα μέλη του συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, την διοίκηση και όλο το βοηθητικό προσωπικό για την παραμονή της Κοζάνης μια αγωνιστική πριν το τέλος στην Γ’ εθνική. Σε μια δύσκολη χρονιά λόγω των πολλών διοικητικών προβλημάτων και με ορατό τον κίνδυνο όσο ποτέ να διαλύσει η ομάδα και λόγω της πανδημία, η διοίκηση με πρωτεργάτες τους κυρίους Πετρόχειλο και τους Αφους Κεντεποζίδη κατάφερε μέσα σε δεκαπέντε μέρες να πετύχει το ακατόρθωτο.

Αμέσως με γρήγορες κινήσεις, και με το χέρι βαθιά στην τσέπη οργάνωσε σε χρόνο ρεκόρ όλο τον οργανισμό και την οικογένειά που λέγεται Κοζάνη. Η μεθοδικότητα, η συνέπεια, η σωστή οργάνωση, η επιμονή, η υπομονή, και το αγωνιστικό σθένος κατάφεραν να υπερβούν τα οποία προβλήματα και να ανταμειφθούν οι κόποι τους. Ελπίζουμε και ευχόμαστε η φετινή χρονιά που ολοκληρώνεται την Κυριακή να δείξει τον δρόμο στην Κοζάνη την προσδοκία για μια επιτυχημένη νέα χρονιά γιατί όχι και στις επαγγελματικές κατηγορίες, αντάξια της ιστορίας της Κοζάνης. Συγχαρητήρια και στον πρώην προπονητή κύριο Γιώργο Καραγκιοίδη ο οποίος έβαλε τις βάσεις για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΑ ΕΎΚΟΛΑ ΚΟΖΑΝΑΡΑ ΣΤΑ ΔΎΣΚΟΛΑ.

6 σχόλια

    • Ναι ρε, έτσι όπως έγινε ήταν μεγάλη επιτυχία ναι και μην υποτιμάς καθόλου τη Γ Εθνική. Να σου θυμίσω ομάδες με ιστορία που έπαιξαν στην Α Εθνική και τώρα βολοδέρνουν στα τοπικά; Που είναι ο Εδεσσαϊκός, η Νάουσα, η Καστοριά, ο Ηρακλής, ο Πανθρακικός και πολλές ακόμη ομάδες έχουν εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

      • Αυτες οι ομαδες που αναφερεις ομως ΠΑΙΞΑΝΕ Α εθνικη. Γραψανε την ιστορια τους.

        Η Κοζανη επαιξε 1-2 χρονια Β εθνικη και αυτο ηταν ολο… Καλα δε θυμαμαι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.