Εορδαία: Λιγότεροι οι μαθητές που μετακινούνται με το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών

1 Ιουνίου 2021
11:42

Συρρίκνωση του πληθυσμού στις Κοινότητες της Εορδαίας που «αποτυπώνεται» στη γενικότερη μείωση της επιβατικής κίνησης και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις του αριθμού των μαθητών διαπιστώνει ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας Θεόδωρος ΚαζαντζίδηςΗ πολύμηνη περίοδος του περιορισμού των δρομολογίων λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού έφερε απώλειες στα έσοδα του φορέα σε ποσοστό 93% ενώ και μετά την επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς εκτέλεσης των δρομολογίων η επιβατική κίνηση παρά τον φόβο και την επιφύλαξη του κόσμου παρουσιάζει μικρή αύξηση αν και τα απογεύματα η κίνηση δεν είναι η αναμενόμενη. Ο κ. Καζαντζίδης μιλά για ερήμωση των χωριών μετά το κλείσιμο των εργοστασίων της ΔΕΗ και για μετανάστευση οικογενειών από την περιοχή σε άλλους προορισμούς προς ανεύρεση εργασίας. Αναφερόμενος ενδεικτικά στους μαθητές που μετακινούνται από και προς τα Σχολεία τους, υπογραμμίζει ότι «κάποτε μετέφερα πάνω από οκτακόσιους (800) μαθητές και σήμερα εξακόσιους εβδομήντα ( 670)».  Εν τω μεταξύ το ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών Πτολεμαΐδας, ανανεώνει τον στόλο των οχημάτων του με την προμήθεια δύο Mini bus .

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Ακόμη δεν είδατε τίποτα. Βάλτε δύο κοτουλες και καμιά ντομάτα στο μπαχτσέ…. Όταν τα έλεγε ο παρολίγον υπουργός, τον κοροϊδεύατε…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.