ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Πρακτορείο Πτολεμαΐδας: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης. την Κυριακή 6/6, σε περιοχές του Δήμου Εορδαίας

4 Ιουνίου 2021
12:52
Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./Πρακτορείο Πτολεμαΐδας ανακοινώνεται ότι την  Κυριακή 06.06.2021 λόγω τεχνικών εργασιών θα γίνουν οι κάτωθι  διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος:

1. 07:30πμ έως 12:30μμ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος  στις εξής περιοχές και οικισμούς: τ.κ. Βλάστη, Σισάνι, Νάματα,
Αναρράχης, , τμήμα τ.κ. Εμπορίου προς Δημοτικό Σχολείο και  Γυμνάσιο Εμπορίου.

2. 07:30πμ έως 15:00μμ τ.κ. Κρυόβρυσης, τμήμα τ.κ. Άρδασσας  Δυτικά μετά την κοινότητα προς Λατομείο Γρηγοριάδη, Μοναστήρι
Ι. Ναός Κοσμά του Αιτωλού Άρδασσας, κτηνοτροφικές μονάδες  και αρδευτικά περιοχής Άρδασσας- Κρυόβρυσης.

3. 07:30πμ έως 07:45πμ τ.κ. Άρδασσας, Ασβεστόπετρα, Βιομηχανική περιοχή Πτολεμαΐδας-Άρδασσας, αντιπροσωπία Κουρτίδης, Θερμοδυναμική kombi, περιοχή συνεργείο Σιώκης, περιοχή έπιπλα Notis – Βαφειάδης, Αντλιοστάσια ΔΕΥΑΠ:
Ασβεστόπετρας- Άρδασσας, Νότιο-Δυτικά Πτολεμαΐδας, πρώην  Στρατόπεδο-Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου Εορδαίας.

4. 14:45μμ έως 15:00μμ τ.κ. Άρδασσας, Ασβεστόπετρα,  Βιομηχανική περιοχή Πτολεμαΐδας-Άρδασσας, αντιπροσωπία  Κουρτίδης, Θερμοδυναμική kombi, περιοχή συνεργείο Σιώκης, περιοχή έπιπλα Notis – Βαφειάδης, Αντλιοστάσια ΔΕΥΑΠ:
Ασβεστόπετρας- Άρδασσας, Νότιο-Δυτικά Πτολεμαΐδας, πρώην  Στρατόπεδο-Τεχνικές Υπηρεσίες Δήμου Εορδαίας.

Ζητούμε, την κατανόηση των καταναλωτών και θα θέλαμε να επισημάνουμε  ότι η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και  νωρίτερα. Γι’ αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι  έχουν συνέχεια ρεύμα.

Από τον ΔΕΔΔΗΕ
Πτολεμαΐδα 04.06.2021 Πρακτορείο Πτολεμαΐδας

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.