Στο πλαίσιο του Προγράμματος “Εικονική Επιχείρηση” ΣΕΝ/ JA GREECE 2020-2021 οι μαθητές/ -τριες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ δημιούργησαν την επιχείρηση “KROCUS POWER drink”. Η φετινή μας ιδέα αφορούσε τη δημιουργία ενός ενεργειακού ποτού που έχει ως βασικό του συστατικό τον Κρόκο Κοζάνης. Τα ευεργετικά συστατικά του κρόκου είναι πασίγνωστα και θεωρήσαμε ότι είναι τα πλέον κατάλληλα για τη δημιουργία του.
Είναι το χρυσό ποτό που μας δίνει ενέργεια!
Η επιχείρηση με την οποία συνεργαστήκαμε είναι ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κροκοπαραγωγών Κοζάνης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο από το σχολείο μας, καθώς έχουμε διαπιστώσει ότι συμβάλλει καθοριστικά στην καλλιέργεια του αυτοπροσδιορισμού των μαθητών/ -τριων μας.
Ακόμη και στις δύσκολες φετινές συνθήκες της πανδημίας οι μαθητές/ -τριες μας είχαν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν επαγγελματικές και εκπαιδευτικές δεξιότητες, ν’ αναπτύξουν πνεύμα συνεργασίας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την κ. Σουλτάνα Βασιλειάδου, Διευθύντρια του σχολείου, Όλγα Ιωαννίδου- Σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού του σχολείου, την Αρετή Αρσένη- Υπεύθυνη του Εργαστηρίου γεωπονίας- Τεχνολογίας- Περιβάλλοντος, αλλά και τη σημαντική βοήθεια όλων των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας, ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο αποτέλεσμα.