Επίσκεψη του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών «Σταγόνα Ελπίδας»

6 Ιουνίου 2021
21:34

 

 

Τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών-αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα Ελπίδας επισκέφθηκε το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης. Στη συνάντησή του με τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργο Χαλκίδη, αντιπρόεδρο και Κωνσταντίνο Βόμβα, εκπρόσωπο ΠΟΣΕΑ, ενημερώθηκε για τα νέα δεδομένα που διαμόρφωσε η πανδημία στο χώρο της αιμοδοσίας, τις αλλαγές στο θεσμικό και λειτουργικό πλαίσιο και τις δράσεις που υλοποιούν οι σύλλογοι και η ομοσπονδία για την εξασφάλιση επαρκών ποσοτήτων αίματος για τους συνανθρώπους μας.  

Με την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ο κ. Βουλευτής δήλωσε: «Από τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου ¨Σταγόνα Ελπίδας¨, του οποίου έχω την τιμή να είμαι μέλος, ενημερώθηκα αναλυτικά για τις αυξημένες ανάγκες σε αίμα και αιμοπετάλια, που έχουν προκύψει λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που συνοδεύουν την εμβολιαστική διαδικασία. Εξάλλου, οι ανάγκες αυξάνονται και εξαιτίας της σταδιακής επανεκκίνησης λειτουργιών του συστήματος υγείας που είχαν περιοριστεί το προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, ενημερώθηκα για τις συνεργασίες με τη Στοργή και το Όραμα Ελπίδας, για τη συλλογή βλαστοκυττάρων και δειγμάτων μυελού των οστών. Η κοινωνική προσφορά των μελών του συλλόγου είναι μεγάλη και αναγνωρισμένη στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τώρα που το εθνικό σύστημα αιμοδοσίας μπαίνει σε νέα βάση, με την αξιοποίηση των ψηφιακών μέσων, πρέπει να εξασφαλιστούν οι πόροι και οι διαδικασίες, ώστε να μπορέσει κάποια στιγμή η χώρα να γίνει αυτάρκης στον κρίσιμο αυτό τομέα. Στην προσπάθεια αυτή και στις δράσεις του συλλόγου θα είμαι συνοδοιπόρος. Ευχαριστώ θερμά τους εθελοντές αιμοδότες για το σπουδαίο έργο τους.»

7 σχόλια

  • Άσε μας στον πόνο και στην ανεργία μας Στάθη . Μας φλόμωσες στα φούμαρα και στις φωτό χωρίς ουσία. Ζυγίστηκες και βρέθηκες πολιτικά απόλυτα ανεπαρκής .
    Να έρθουν οι εκλογές να σε στείλουμε πίσω στη Θεσσαλονίκη να ησυχάσουμε και με εσένα επιτέλους .
    Πολιτικές γραφικότητες με 0 ουσία . Αμα πια !

    • Ανώνυμος που λέει αλήθειες στις 2:30 το βράδυ! Υπερωριακή απασχόληση και Κυριακή. Βάρδια ήσουν; ΧΑΧΑΧΑ. Και μετά σου φταίει ο Χατζηδάκης

      • Φρονιμα τρολακι , δεν ειμαστε ολοι τα γιδοτρολ του Σταθικα απ το γραφειο να γλυφουμε. Οι αληθειες δεν εχουν ωραριο
        αντε…που σε πειραξε επειδη εγραψε το σχολιο στις 2,30 το βραδυ δηλαδη αν στο εγραφε στις 1 το μεσημερι θα συμφωνουσες?
        αχαχαχαχαχα! Αντε να γινουν εκλογες να πατε ξανα στο χρονοντουλαπο αριστοι της σφουγγαριστρας μπας και σωσουμε τιποτα σε αυτον τον ερμο τοπο.

    • Μικροψυχε πάρε ένα τηλέφωνο στο ΣΎΛΛΟΓΟ να σου πουν που είναι τα γραφεία γιατί σίγουρα ούτε αυτό δεν ξέρεις.

    • ΤΡΟΛΑΚΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ..ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΣ ΧΕΡΑΙΤΙΣΗ ΤΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΧΑΙΡΕΤΑΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ ..ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.