H ΠΑΝΣΕΚΤΕ με έδρα Κοζάνη- Γρεβενά ενημερώνει: « Τι ισχύει για τα self-test από 7-6-2021 έως 13-6-2021 και από 15-6-2021 έως 30-6-2021»

7 Ιουνίου 2021
13:30
Κανένα σχόλιο

Ενημερώνουμε όλους τους συνάδελφους ότι το self-test χορηγείται στον εργαζόμενο δωρεάν, χωρίς ουδεμία υποχρέωση στον καταστηματάρχη. Μεριμνά ο ιδιοκτήτης τα self-test να γίνονται έγκαιρα από τους εργαζόμενους στην επιχείρησή του και να μην δέχεται τον εργαζόμενο εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί το self –test.

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ

Το self-test έως 13 Ιουνίου μπορούν οι εργαζόμενοι να το υποβάλλουν και να δηλώνουν το αποτέλεσμα οποιαδήποτε ημέρα έως 13/06/2021. ΑΝΤΙΘΕΤΑ από 14/6/2021 έως 30/06/2021 ισχύει η υποχρέωση του εργαζόμενου να υποβάλλεται σε self-test 24 ώρες πριν την έναρξη της πρώτης ημέρας της εβδομάδας.

Το self-test ισχύει για μια βδομάδα.

 

 Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.