kozan.gr: B. Βασιλακόπουλος : “Δεν υπάρχει πρόγραμμα για την περισυλλογή των αδέσποτων εδώ και 3 μήνες – Από μεθαύριο ξεκινά ταχύτατη περισυλλογή και στειρώσεις με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης μέχρι να βγει το καινούριο σύστημα για τις εργολαβίες” (Βίντεο)

7 Ιουνίου 2021
20:15

 

“Δεν υπάρχει πρόγραμμα για την περισυλλογή των αδέσποτων εδώ και 3 μήνες. Aπό μεθαύριο ξεκινά ταχύτατη περισυλλογή και στειρώσεις με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης μέχρι να βγει το καινούριο σύστημα για τις εργολαβίες”, ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Περιβάλλοντος Βασίλης Βασιλακόπουλος ερωτηθείς σχετικά με το θέμα των αδέσποτων κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης. Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

7 σχόλια

  • ρε εξαφανισμένE δεν μπορούμε να κλείσουμε μάτι στην περιοχή της ΣκούΡΚΑΣ κάτω από το Φανό ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ελάτε και μαζΕΨΤΕ ΤΑ

  • Απευθείας ανάθεση… Χμμμ! Μάλιστα… Σε ποια τηλέφωνα μωρε κ έγγραφα απαντάει; από το νοσοκομείο; γιατί σε ότι αφορά τον τομέα του είναι ΑΦΑΝΤΟΣ….! Απορία όμως εκφράζω… Ο Μαλουτας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΕΙ;;;;;; Έδωσε εξετάσεις κ απέτυχε, γιατί συντηρεί μια τόσο κακή επιλογή του;
    Δημότες Κοζάνης ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ τα ίδια λάθη πλιζ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.