kozan.gr: Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ Γρηγοριάδη – Μαγγιρίδη & Κουζιάκη – Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης και το υπονοούμενο για τον νυν Αντιδήμαρχο Β. Βασιλακόπουλο (Βίντεο)

7 Ιουνίου 2021
22:20

 

Μια ακόμη ένταση σημειώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, το βράδυ της Δευτέρας 7/6, όταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Γρηγοριάδης επιχείρησε να μιλήσει με κολακευτικά λόγια για την υπηρεσία Περιβάλλοντος του δήμου. Σε εκείνο το σημείο τον διέκοψε ο δημοτικός σύμβουλος Μίλτος Μαγγιρίδης (της παράταξης Μιχαηλίδη) λέγοντας του: “άσε αυτά τα παραμύθια, όταν ήσουν Αντιδήμαρχος ήσουν “σκοτωμένος” με όλους εκεί μέσα”. Σ’ εκείνο το σημείο παρενέβη κι ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης Χάρης Κουζιάκης ο οποίος αναρωτήθηκε σε ποια υπηρεσία αναφέρεται ο κ. Μαγγιρίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως κι ο σημερινός Αντιδήμαρχος Β. Βασιλακόπουλος είναι “σκοτωμένος” με αρκετούς υπαλλήλους εκεί μέσα. “Μιλάτε για αυτή την υπηρεσία που δεν έχει καθόλου σχέση με τον κ. Βασιλακοπουλο;”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Ακολούθησε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των Χ. Κουζιάκη & Μ. Μαγγιρίδη σε σχέση με το ποιος παίρνει το λόγο και πότε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δείτε τι συνέβη:

 

14 σχόλια

  • Πώς τους “πετσόκοψες” ετσι Χαρη Κουζιακη και τον βασιλακόπουλο και τον Μαγγιριδη; Στραβοκαταπινε ο Βασιλακόπουλος

  • Ο Μαγγιριδη ς Με ποιο δικαίωμα διακόπτει όποιον μιλάει όποτε θέλει και όταν θέλει το χω δει και σε άλλες συνεδριάσεις θα τον σταματήσει η πρόεδρος ή θα τον αφήσει να αυθαιρετει μιλώντας οπότε αυτός θέλει.

  • Βασιλακόπουλε εξαφανισμένε σηκωνε και κανένα τηλέφωνο.

    Για τα σκλια θέλουμε να σε παραπονεθούμε όχι για να μας διορισεις

  • Ο Μαλουτας που ηταν ?Τι εγινε εκεινη η περιβοητη κλαψα αποχωρησης απο τα φωτοβολταικα πραγματοποιηθηκε? Γιατι επισημα εγγραφα δεν ειδαμε….

  • ΚΑΤΑΝΤΙΑ.
    ΟΛΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 50 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΣ ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΛΟΙ

    • Είναι αποτέλεσμα του νόμου που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και διέλυσε όλα τα δημοτικά συμβούλια των δήμων με την απλή αναλογική που ψήφισε .

  • Ακούω τον Βαγγέλη να λέει «σχετικά με τον αόριστα προβαλλόμενο ισχυρισμό των συμβούλων της μειοψηφίας ότι η δράση των εταιρειών του κ. Πετρόχειλου δεν μπορεί να δημιουργήσει υπόνοιες μεροληψίας των συμβούλων υπέρ των ελεγχόμενων αποφάσεων και θέματα ακυρότητά τους αφού δεν προκύπτει κανένα συμφέρον των ιδίων ή των συγγενικών τους προσώπων που να θεμελιώνει σύγκρουση συμφερόντων»”

    • ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ

  • Πολλά νευρα απο Μαγγιριδη και Μιχαηλίδη, καποιοι έχουν την μυγα και μυγιάζονται. Μπράβο στην Κίνηση και στον Κουζιάκη που δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν. Τελικά η κορη του Μαλουτα αποσύρθηκε; Δεν μαθαμε τίποτα ακόμα.

    • Υπάρχει αντιδήμαρχος ο οποίος είναι ταυτόχρονα και γραμματέας σε πολιτικό γραφείο βουλευτή στην κοζάνη ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.