Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη πραγματοποίησε την Τρίτη 8/6, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, Elizabeth K. Lee

8 Ιουνίου 2021
14:20
Κανένα σχόλιο

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπενθυμίστηκε για μία ακόμη φορά η πολύ καλή και διαχρονική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, αλλά και ιδιαίτερα της Καστοριάς λόγω της Γουνοποιίας και των απόδημων συμπολιτών μας, με την επισήμανση ότι πάντοτε υπάρχουν ευκαιρίες και περιθώρια για την περαιτέρω ενίσχυση και ισχυροποίηση των σχέσεων αυτών.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης ενημέρωσε την κ. Πρόξενο για το Δήμο Καστοριάς, επικεντρώνοντας στα θέματα της τοπικής οικονομίας, και τις αναπτυξιακές προοπτικές που υπάρχουν στους τομείς πολιτισμού και τουρισμού, αναφέροντας όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της Καστοριάς.

Από την πλευρά της, η γενική Πρόξενος των ΗΠΑ, Elizabeth K. Lee, δεδομένου του έντονου ενδιαφέροντός της για τη Βόρειο Ελλάδα, εκδήλωσε τη διάθεση και την προθυμία της να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, μέσα από μία αποδοτική συνεργασία, όπου κυρίαρχο λόγο θα έχουν τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα επικοινωνίας και η τεχνολογία.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Καστοριάς και η γενική Πρόξενος των ΗΠΑ αντάλλαξαν αναμνηστικές εκδόσεις από τις πανέμορφες περιοχές της Καστοριάς και της Καλιφόρνιας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.