kozan.gr: Πτολεμαίδα: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με παράσυρση 11χρονης από διερχόμενο όχημα στην είσοδο της πόλης

8 Ιουνίου 2021
18:58

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, γύρω στις 18:15, στην είσοδο της Πτολεμαίδας, στο ύψος του super market Βασιλόπουλος, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με παράσυρση μιας 11χρονης από διερχόμενο όχημα.  H 11χρονη, που φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο, όπου και διασωληνώθηκε ενώ αναμένεται να διεκομισθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας.

kozan.gr

6 σχόλια

  • Ψυχούλα μου, η Παναγία μαζί σου! Όλα να πάνε καλά μωρό μου και να γυρίσεις γερή γρήγορα στο σπίτι και στην οικογένεια σου. Δεν σε ξέρω, αλλά είμαι μαμά και εγώ και θα προσεύχομαι να γίνεις καλά μωρό μου.

  • Η Παναγιά και όλοι οι Αγιοι μαζί σου κορίτσι μου!!! Γρήγορα να είναι ολα περαστικά και νανεισαι υγιέστατη στην αγκαλιά της οικογένειας σου!

  • Περαστικά να γίνει καλά το κοριτσάκι και να σβηστεί απο την μνήμη του γρήγορα το περιστατικό. Όμως αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να ντρέπονται που δεν κάνουν κάτι για να λύσουν τέτοια προβλήματα, που έχουν απλές και ανέξοδες λύσεις. Συγκεκριμένα στο Ανατολικό που το διασχίζει δρόμος, απόλυτη ευθεία, τα οχήματα περνάνε με ιλιγγιώδεις ταχύτητες – τρέμουν οι γονείς για τα παιδιά τους-. Θα μπορούσαν να κάνουν 2-3 λωρίδες λιθόστρωτες ,όλο το Αμύνταιο έτσι είναι, και να λυθεί το πρόβλημα. Το λές στον Πρόεδρο και η μόνιμη απάντηση είναι ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ πραγματικά τραγικοί όλοι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.