kozan.gr: Σημερινές φωτογραφίες από το εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στην Ακρινή στο πλαίσιο του εορτασμού της Αναλήψεως

10 Ιουνίου 2021
11:11

 

Στο προσκυνητάρι – εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου στην Ακρινή στο πλαίσιο του σημερινού εορτασμού της Αναλήψεως βρέθηκε, σήμερα το πρωί, αρκετός κόσμος, μεταξύ άλλων κι αιρετοί του Δήμου Κοζάνης (Κυριακίδης – Κυτίδης) καθώς και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ακρινής, Χάρης Καζαντζίδης.

 

Ένα σχόλιο

  • Μέγα το μυστήριο της σημερινής ημέρας. Γιατὶ με τη σωματική Ανάληψή του στους ορανοὺς ο Χριστός, ο φαινόμενος μέχρι τότε απὸ συγκατάβαση ταπεινὸς Θεάνθρωπος όχι μόνο ξαναέλαβε τη δόξα της Θεότητος, άφησε δηλαδὴ να διαφανεί πλέον και σε αγγέλους και σε ανθρώπους η δόξα της Θεότητός Του, που οὐδέποτε τον είχε εγκαταλείψει, αλλὰ και συνανύψωσε με τη θεωμένη του ανθρωπότητα την πεσμένη απὸ την παρακοὴ και την αμαρτία ανθρώπινη φύση υψηλότερα και απὸ τους αγγέλους, και την έκανε συγκάθεδρη με τον Θεό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.