IEK VOLTEROS: Νέο Πιστοποιημένο Σεμινάριο “Bartending Mixology” Level 1 ,2

10 Ιουνίου 2021
13:19
Κανένα σχόλιο
Καλωσήρθατε στη σχολή Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS.  H μοναδική σχολή bartending για την Δυτική Μακεδονία, με προγράμματα υψηλής εξειδίκευσης στη φιλοξενία και τον τουρισμό και ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, η σχολή Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS προσφέρει επαγγελματική εκπαίδευση και προσανατολισμό, με σκοπό τη γρήγορη απορρόφηση των αποφοίτων της στην αγορά εργασίας.
Ο τομέας της εστίασης και των τουριστικών επαγγελμάτων βρίσκεται ανάμεσα στους 5 πιο περιζήτητους επαγγελματικούς κλάδους, καθώς αποτελείται από επαγγέλματα με μεγάλη ζήτηση για τα οποία προβλέπονται συνεχώς νέες προοπτικές απασχόλησης. Η σημασία αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη σε χώρες όπως η Ελλάδα όπου ο τουρισμός είναι ο δυναμικότερα αναπτυσσόμενος τομέας της οικονομίας και ο πλέον ελπιδοφόρος για το μέλλον, εφόσον απασχολείται άμεσα και έμμεσα το 20% του εργατικού δυναμικού της χώρας.

Φοιτητές και επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα έχουν εμπιστευτεί την εκπαίδευσή τους στο ΙΕΚ VOLTEROS και τις υπηρεσίες φιλοξενίας, ενώ πολλές εταιρίες μας έχουν εμπιστευτεί για την κατάρτιση του προσωπικού τους.

Ένα σημαντικό βήμα για να επιστρέψουμε στη ζωή μας και να κοιτάξουμε ξανά το μέλλον με αισιοδοξία είναι να εξελισσόμαστε. Οι ολοκληρωμένες δεξιότητες είναι αυτό που χρειάζεσαι στις νέες συνθήκες στο χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας. Απόκτησε και βελτίωσε τις δεξιότητες & τις γνώσεις σου στο bartending, τα κοκτέιλ και το mixology στο Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS με μία σειρά εξειδικευμένων επαγγελματικών σεμιναρίων υψηλού επιπέδου.

To IEK VOLTEROS επέστρεψε στην επανέναρξη της λειτουργίας των σεμιναρίων του και ανανεώνει το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα με ένα ολοκαίνουργιο τμήμα: 

Bartending Mixology Level 1 ,2
EΝΟΤΗΤΕΣ: 

  • Βασικές Αρχές Bartending
  • Πρώτες Ύλες και Προϊόντα
  •  Η τέχνη της Ανάμιξης (mixology)
  •  Cocktails
  • Καθήκοντα
  • Εξοπλισμός
  •  Κοινωνικές Δεξιότητες
  • Αποστάγματα
  •  Μοντέρνες Μέθοδοι Ανάμιξης
  •  Homemade τεχνικές
Διάρκεια: 30 ώρες
80% Πρακτική Άσκηση – 20% Θεωρία
Συμπεριλαμβάνεται το βιβλίο του εκπαιδευτικού προγράμματος.
Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίων και πιστοποίηση:
Οι συμμετέχοντες σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Bartending School του ΙΕΚ VOLTEROS λαμβάνουν Βεβαίωση Παρακολούθησης Εκπαιδευτικού Προγράμματος καθώς και Πιστοποίηση εγκεκριμένη από τον ΕΣΥΔ, μετά την παρακολούθηση ολόκληρου του προγράμματος και εφόσον περάσουν επιτυχώς αξιολόγηση γνώσεων και ικανοτήτων (πρακτική & θεωρητική).

Σε περίπτωση που δεν πληρούνται οι παραπάνω προδιαγραφές, η Βεβαίωση και η πιστοποίηση δεν θα αποδίδεται. Οι σπουδαστές έχουν το δικαίωμα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ξανά, χωρίς επιπλέον κόστος σύμφωνα με την πολιτική επανα-παρακολούθησης.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

1) Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής του σεμιναρίου παρακάτω και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
2) Καλέστε στο 6982097664 – 24610 28197, Δευτέρα ως Κυριακή 09:00-21:00.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Κάρμαλης Ευθύμης
Τα μαθήματα παραδίδει ο πιστοποιημένος εκπαιδευτής Δημήτρης Παγούνης @dida.dimitris σε συνεργασία με την επιχείρηση Funky Monkey. Cocktailbar στην Κοζάνη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.