Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης με αφορμή το περιστατικό στον ποδοσφαιρικό αγώνα Δανία – Φινλανδία, με τον Κρίστιαν Έρικσεν να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο

12 Ιουνίου 2021
23:52

Η ανάγκη για τοποθέτηση αυτόματου απινιδωτή σε δημόσιους χώρους όπως τα γήπεδα της Κοζάνης είναι ένα θέμα που ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κοζάνης έθεσε ως προτεραιότητα.Γι αυτό και μέσα στην προηγούμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήση απινιδωτή σε μέλη του συλλόγου και σε πολίτες που επιθυμούσαν να συμμετάσχουν.Η σωτήρια επέμβαση της ιατρικής ομάδας στον αγώνα Δανία-Φινλανδία μας δείχνει πόσο σημαντική είναι η συνεχή εκπαίδευση σε θέματα πρώτων βοηθειών σε όσους βρίσκονται σε γήπεδα και αθλητικούς χώρους.

 

Χαρακτηριστική κι η παρέμβαση του συμπολίτη μας μέλους του  Δ.Σ. της πανελλήνιας Ομοσπονδίας συλλόγων μαζικού αθλητισμού Δ. Σταθόπουλου

 

Ένα σχόλιο

  • Το κανετε για το θεαθηναι κυριοι. Στη συναντησεις που εχετε με δημαρχο κ περιφερεια ζητατε αποδυτηρια στο γηπεδο και καλυψη εξοδων για αγωνες. τωρα θυμηθηκατε τον απινιδωτη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.