Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί τα σωματεία μέλη του να συμμετέχουν στην Στάση Εργασίας, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου

14 Ιουνίου 2021
08:45

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη συνέχιση των κινητοποιήσεων, για το απεργιακό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, τη μέρα ψήφισής του, Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, με παλλαϊκό συλλαλητήριο, ώρα 16:00 μαζί με το Εργατικό Κέντρο της Αθήνας .

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων του Δημοσίου στο συλλαλητήριο κηρύσσει Στάση Εργασίας την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021, σε όλο το Δημόσιο από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Αυτό το νομοσχέδιο πρέπει να αποσυρθεί!

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί τα σωματεία μέλη του να συμμετέχουν στην Στάση Εργασίας, που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 από τις 12:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου, δείχνοντας την αντίθεσή μας στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Χατζηδάκη.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ένα σχόλιο

  • Αφού κανένας μα ούτε ένας δεν απεργεϊ ..οι Ντουντού λες του πάμε θα ηχήσουν και πάλι με τα στελεχη σε διατεταγμένη υπηρεσία να εκφερουν τα βαριεστημενα κοινότοπα συνθήματα κι αυτό το ονομάζουν αγώνα !!!! Υποκρισία τεράστια !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.