Την ίδρυση Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Δυτική Μακεδονία πρότεινε ο Δήμαρχος Γρεβενών στον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας

14 Ιουνίου 2021
10:17

 

Την ανάγκη δημιουργίας ενός Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στη Δυτική Μακεδονία έθεσε ο Δήμαρχος Γρεβενών κ.Γιώργος Δασταμάνης στην ευρεία σύσκεψη φορέων, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 12 Ιουνίου 2021 στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ.Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Ο κ.Δασταμάνης εξήγησε στον κ.Κοντοζαμάνη ότι η ίδρυση ενός Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα συμβάλλει καθοριστικά στην ουσιαστική αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία καθώς η δημιουργία του θα προσελκύει γιατρούς και νοσηλευτές στην περιοχή μας, δίνοντας, έτσι, την πολυπόθητη λύση στο μείζον πρόβλημα της υποστελέχωσης που διαχρονικά ταλανίζει τα νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειάς μας.

«Οι γιατροί όχι μόνο δεν θα φεύγουν από τη Δυτική Μακεδονία αλλά θα επιθυμούν να έρχονται εδώ διότι η εργασία τους σε ένα Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα βοηθήσει καταλυτικά στην επαγγελματική τους εξέλιξη μέσα από τα ερευνητικά προγράμματα που θα αναπτυχθούν», υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Γρεβενών.

Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών

5 σχόλια

  • ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΤΟΛ/ΔΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΙΛΩΝ ΚΑΙ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  • ΑΥΤΟ Κε ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ . ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ .
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
    ΕΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΖΑΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΤΟΛΕΜΑΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΔΙΩΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΑΠΟΨΗ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΟΥ ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ.

    • Αν αφησεις την τετραπερατη πολιτεία, τους εχω ικσνους να το φτιαξουν στον Πενταλοφο!
      Πανεπιστημιακο νοσοκομείο σημαίνει πανεπιστημιακα τμηματα υγείας.
      Μαιευτικη προς το παρον. Με ένα τμήμα μην περιμένεις να γινει ολόκληρο νοσοκομείο.
      Ας είμαστε λιγο ρεαλιστές.
      Ο τόπος μας σε 5-10 χρόνια θα έχει ερημωσει τοσο πολυ που αν εχουνε αγροτικο γιατρό στην Κοζάνη η στην Πτολεμαΐδα, να λένε κι ευχαριστώ.
      Αντί να διαμαρτυρομαστε για την δημιουργία νοσοκομείου, ας ξυπνήσουμε και ας διαμαρτυρηθουμε για την ερημοποιηση της Δ. Μακεδονίας.

  • Μπράβο στον Δήμαρχο Γρεβενών που προάγει τα συμφέροντα της περιοχής του. Φυσικά και πρέπει να γίνει πανεπιστημιακό νοσοκομείο στη Δυτική Μακεδονία με έδρα τα Γρεβενά.
    Τι όχι;

    Διαφωνεί κανένας

  • Με τον Τσιτσιπα κανεις;ρωτήστε πρωτα τι είναι το πανεπιστημιακό νοσοκομείο και υστερα αραδιαστε τα χαμπάρια, επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον θα είχε τι απάντησε ο υπουργός (λέμε τώρα)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.