Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr για αίτημά του στο Κέντρο Κοινότητας Κοζάνης που δεν έχει ακόμη διεκπεραιωθεί

14 Ιουνίου 2021
13:15

Αγαπητό kozan, μέσω της σελίδας σας θα ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου για το κέντρο Κοινότητας Κοζάνης από έναν πολίτη ( εμένα )  που  ανήκει στους άπορους του δήμου Κοζάνης.

Στις 18/09/2020 έκανα αίτηση – υπεύθυνη δήλωση, στη εν λόγω υπηρεσία για επανασύνδεση ρεύματος και έλαβα πρωτόκολλο: 27761.
Μέχρι σήμερα δεν έλαβα καμία απάντηση, ούτε βέβαια έγινε η επανασύνδεση του ρεύματος.
Σαν να μην έφτανε αυτό, μετά από μια απόφαση του ΟΑΕΔ Κοζάνης, μου παρακράτησαν 316,80€ για ένα λάθος του ΟΑΕΔ προς εμένα που είχε γίνει προ πενταετίας.
Έκανα ένσταση και δικαιώθηκα, με αποτέλεσμα μετά από μήνες να μου επιστραφεί το παραπάνω ποσό και τώρα να φαίνεται ότι εισέπραξα αυτό το πόσο μέσα στο τελευταίο εξάμηνο ( σαν εισόδημα ) με αποτέλεσμα να μην γίνεται δεκτή η αίτηση που κάνω για το Κ.Ε.Α. παρόλο που τους στέλνω ( κέντρο Κοινότητας Κοζάνης )  σχετική βεβαίωση του ΟΑΕΔ που εξηγεί όλο το ιστορικό.
Δηλαδή με αφήνουν με την αδικαιολόγητη τους αδιαφορία, χωρίς ρεύμα και χωρίς εισόδημα.
Δεν έχω χρήματα για δικηγόρους και ως ύστατη λύση, σκέφτηκα εσάς μήπως και ιδρώσει το αυτί τους και πράξουν αυτά που πρέπει.

11 σχόλια

  • Μάλιστα… Αυτή η υπηρεσία δεν λειτουργεί, ακριβώς για αυτό; για να βοηθά ευπαθείς ομάδες;;; γιατί τέτοια αδιαφορία; ο άνθρωπος δηλαδή είναι χωρίς ρευμα ένα χρόνο κ χωρίς εισόδημα;;;; έχουν γνώση αυτοί οι κύριοι που μάλιστα είναι ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί κλπ κλπ πως “ζει” ένας ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ τους στο σκοτάδι κ στην ένδεια;;;; ΝΤΡΟΠΗ. Ένας άνθρωπος υποφέρει κι εσείς;

  • ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΣΥΣΩΡΕΥΟΥΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΟΙΚΙΑΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

  • Φυσικά κ γνωρίζουμε πρωτοι κ καλυτεροι τα κόμματα 340εκ.€ δεν τα λες κ λίγα! Κ το καταλάβαμε το σχόλιο σας, μην ανησυχείτε! αλλά μην μας αποπροσανατολισετε κιόλας…!

    • Δεν προσπαθώ να αποπροσανατολισω κανέναν. Κακώς οφείλουν τα κόμματα αλλά δεν είναι και οι μόνοι οφειλετες. Υπάρχουν πολλοί ωχ αδερφιστες των οποίων οι οφειλές μετακυλιονται στους ταλαιπωρους που πληρώνουν. Οι καλοπληρωτες δε, είναι και οι απαιτητικοτεροι ολων. Αναρωτηθείτε επίσης, αν κάποιος που δεν έχει πληρώσει οικιακό λογαριασμό και του έκοψαν την παροχή και συνεχίζει να μένει εκεί άρα έχει ανάγκη ίσως, η μένει σε άλλο σπίτι που διαθέτει άρα δεν είναι και τόσο απορος. Δεν αναφέρομαι στον καταγγελοντα ή καταγγελουσα αλλά για σκεφτείτε κι αυτές τις παραμέτρους

      • Αφού αυτή είναι πιθανόν η απάντηση για την εν λόγω αίτηση του ανθρώπου γιατί εδώ και 9 μήνες σχεδόν δεν του δόθηκε η απάντηση;είναι καθήκον τους άλλωστε μέσα σε 60 μέρες νομίζω. Και μετά ας κάνει ότι νομίζει, όπως π.χ. προσφυγή. Δηλαδή αν δεν πληροί τα κριτήρια που βάζει ο νόμος γιατί δεν απορρίφθηκε;πάντως κι εγώ δεν θα έμενα σε ένα σπίτι χωρίς ρεύμα και φυσικά θα πήγαινα σε κάποιο άλλο μέχρι να δω τι θα γίνει. Εδώ 3 ώρες κόβεται λόγω έργων και δεν μπορούμε. Τώρα εσείς γιατί θέλατε να μένει εκεί μήνες χωρίς ρεύμα, βρείτε τα με τον εαυτό σας. Το μίσος σε άλλα επίπεδα .για την περαιτέρω μόρφωση σου όταν λέει κάποιος άπορος σημαίνει δεν έχει πόρους – εισόδημα εκείνη την στιγμή όχι κάτι άλλο. Πάντως πολύ προσωπικά το πήρατε. Και δεν εννοώ ότι απαντάει το κ.κ.κοζανης,δεν αναφέρομαι στην υπηρεσία.

        • ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΔΗΛΩΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΟΜΩΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ, ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΚΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ.

  • Κι εσείς ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ στον κακοπληρωτη ή μη;
    Δεν το ξέρετε πως είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ από το Νομο;;;;
    Απαντήστε του ότι δεν μπορεί να επανασυνδεθει το ρευμα του κ τέλος!
    Εσείς που με τόση ευκολία λέτε πως είναι ευπορος, ζειστε εσείς στο σκοτάδι για μια βδομάδα όχι ένα χρόνο κ να τρεφεστε με… Πέτρες να δουμε αν θα τα καταφέρετε!!!
    Θα ήθελα να προτείνω στον καταγγελοντα να απευθυνθεί στον Εισαγγελέα, να δουμε εκεί τι θα πουν αλήθεια;
    Ντρέπομαι κ λυπάμαι.

    • ΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑ ΕΙΠΑΜΕ.ΚΙ ΟΥΤΕ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΤΑΙ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ,ΑΜΕΣΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ ΚΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

  • Συγγνώμη, μα που ακριβώς γράφει ο άνθρωπος πως δεν ζει στο σπίτι που δεν έχει ρευμα; εσείς ανώνυμε που το γνωρίζετε; μάλλον δεν είστε κ τόσο… Ανώνυμος τελικά!!!!!

    • ΘΗΡΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΚΟΖΑΝ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Η ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.