Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας, Καθ. Άγγελου Συρίγου, και του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ, Καθ. Περικλή Α. Μήτκα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, 17-18 Ιουνίου

15 Ιουνίου 2021
10:20

Αυτό είναι το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας, Καθ. Άγγελου Συρίγου, και του Προέδρου της ΕΘΑΑΕ, Καθ. Περικλή Α. Μήτκα, στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, 17-18 Ιουνίου.

Ημερομηνία

Ώρα

17 Ιουνίου 2021

09:30

Άφιξη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στα Γρεβενά

11:00

Άφιξη στη Νέα Πανεπιστημιούπολη, Ζ.Ε.Π. Κοζάνης

13:45-14:15

Κτήριο Διοίκησης, Πανεπιστημιούπολη Κοίλα Κοζάνης, Γραφείο Πρύτανη, 3ος Όροφος, Σύντομες δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε.

16:30

Άφιξη στη Σχολή Επιστημών Υγείας, Πτολεμαΐδα

18:15

Άφιξη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στην Καστοριά
18 Ιουνίου 2021

13:30-14:00

Άφιξη στη Γεωπονική Σχολή, Φλώρινα

14:15-15:00

Άφιξη στη Σχολή Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φλώρινα

15:00-15:30

Άφιξη στη Σχολή Καλών Τεχνών, Φλώρινα

Ένα σχόλιο

  • Κανονικά ο κ. Υπουργός θα έπρεπε μαζί με τον κ. Μήτκα της ΕΘΑΕΕ να ήταν ανεπιθύμητοι στη Δυτ. Μακεδονία. Αυτοί σε συμπαιγνία με τα Ιδιωτικά κολλέγια βαζουν ταφόπλακα στην Ελληνική Περιφέρεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.