kozan.gr: Τρίτη 15 Ιουνίου: 28 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 4 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 0 στην Π.Ε. Καστοριάς – 835 συνολικά στην χώρα

15 Ιουνίου 2021
17:37

Τρίτη 15 Ιουνίου: 28 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Π.Ε. Κοζάνης, 4 στην Π.Ε. Φλώρινας, 1 στην Π.Ε. Γρεβενών, 0 στην Π.Ε. Καστοριάς – 835 συνολικά στην χώρα.

21 σχόλια

  • 85Ο σ’ όλη την Ελλάδα, 28 στην Κοζάνη.Μονο μην ακούσω ανόητες εξηγήσεις, όπως οι Κοζανίτες δεν τηρούν τα μέτρα.Παιζει να είμαστε η μοναδική πόλη με τόσο συνεπή χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους.

    • Πλάκα κάνεις…. Έχεις μπει σε κατάστημα συνοικιακό; Σε φούρνο; Σε σούπερ μάρκετ… Μάσκα πηγούνι και μύτη έξω παντού.

      • Δεν κάνω και καθόλου πλάκα, φίλε/φίλη μου.Πηγαινε και σε άλλες πόλεις και θα δεις.Εκτος κι αν νομίζεις ότι στον Εύοσμο ή στη Νεάπολη (τυχαία υπόψιν η Θεσσαλονίκη “έγραψε “60 κρούσματα) τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα.

      • Έχεις πάει σε άλλες πόλεις; Κυρίως στα νότια, να δεις τι γίνεται; Φορούσα μάσκα και ένιωθα ηλίθιος.

    • καποια χωρια ξεφυγαν παλι αντε που ζειτε ξεχνατε ευκολα παντως ηρθε το καλοκαιρι να παρουμε τις ζωες μας πισω και καλα

  • Απείθαρχοι πολίτες ακούνε μουσική στα κλαμπς και στις καφετέριες αχαχαχαχ ???

  • Δεν κάνω και καθόλου πλάκα, φίλε/φίλη μου.Πηγαινε και σε άλλες πόλεις και θα δεις.Εκτος κι αν νομίζεις ότι στον Εύοσμο ή στη Νεάπολη (τυχαία υπόψιν η Θεσσαλονίκη “έγραψε “60 κρούσματα) τηρούν με ευλάβεια τα μέτρα.

  • Πολύ απλά τα μέτρα δεν τηρούνται. Και όταν λέω μέτρα, εννοώ τη σωστή χρήση της μάσκας και τις αποστάσεις. Τα καφέ της πόλης έχουν βάλει ακόμα πιο πολλά τραπέζια και σκαμπό δίπλα-δίπλα για να βγάλουν τα σπασμένα. Κατανοητό, λόγω του υποχρεωτικού κλεισίματος τόσους μήνες, αλλά κρίμα να μας κλείσουν πάλι από Οκτώβρη. Και στα φαγάδικα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, η μάσκα είναι κάτω από τη μύτη.
    Τα παιδιά τρέχουν χωρίς μάσκες σε πάρκα και πλατείες…ε, τι άλλο θέλουμε;! Και πάλι καλά είμαστε.

    • Το οτι θα σε κλεισουν αυτο ειναι ουτως η αλλως δεδομενο
      ηδη το συζητανε και το λενε απο τον Απριλιο ακομα οτι θα ερθει 4ο κυμα το φθινοπωρο…συνεπως οσα τραπεζακια και να αραιωσεις δεν το γλυτωνεις το κλειδαμπαρωμα..ολα κανονισμενα ειναι. Μολις θα φυγουν οι τουριστες και θα τελειωσει το καλοκαιρι ξεκινα να μετρας αντιστροφα για το επομενο λοκνταουν τοσο απλα.

      Οσο για τα τραπεζακια που λες που τα αυξησαν…
      ας ανοιξει τους εσωτερικους χωρους που απορω γιατι ακομα τους κραταει κλειστους … για να μειωθουν
      οι ανθρωποι προφανως απλωνονται γιατι τα αλλα μαγαζια διπλα και παραδιπλα ειναι ακομα κλειστα αφου δεν μπορουν να ανοιξουν γιατι εχουν μονο εσωτερικο χωρο.

  • Ρε παιδια, ποια μέτρα; πλάκα κάνετε; Τα μέτρα δεν τηρούνταν πριν που υποτίθεται είχαμε και λοκντάουν.

    Όλοι αέρα πατέρα είναι, μικροί μεγάλοι. Πάλι καλά να λέτε που είναι μόνο τόσα τα κρούσματα

      • Σε ποναει η αληθεια; Τι απο αυτα που ειπα ειναι ψεματα; Τι δεν ειναι ετσι;

        Πες και ασε τις συγκρισεις με το δεξιο εκτρωμα του ΣΚΑΙ, ειμαι πολυ μακρια απο εκει.

        Μιλα για την ταμπακιερα και ασε τους καναπεδες. ΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.