Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου  καρκινοπαθών Κοζάνης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Αράπη

16 Ιουνίου 2021
12:56

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου  καρκινοπαθών Κοζάνης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού ανθρώπου, φίλου και συνεργάτη Γιώργου Αράπη.
Ο Γιώργος  υπήρξε άνθρωπος με συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, με μεγάλη προσφορά στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας .

Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν αποτυπώνεται με λόγια.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

        Με τιμή για το Δ.Σ.                         Η  Πρόεδρος 

 

 

                                                      Φανή Δινοπούλου

2 σχόλια

  • Ένας φίλος ακόμα λιγότερο. Θερμά συλλυπητηρια στους οικίους του.
    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτόν το αληθινά σωστό και καλό αυτόν Άνθρωπο.
    Αντίο φίλε.
    Αλέκος Μάγκος

  • Αντίο σε ένα συμμαθητή, με την απαράμιλλη πραότητα, θετική στάση ζωής και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.