Συνάντηση του Βουλευτή Π.Ε. Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ κ. Παπαευσταθίου

16 Ιουνίου 2021
18:19

Επίσκεψη στο ΕΚΑΒ και συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Παπαευσταθίου πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες ο Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης. 

Στη συνεργασία τους αναφέρθηκαν στην αναβάθμιση της παρουσίας του ΕΚΑΒ στην Π.Ε. Κοζάνης, με την ίδρυση Τομέα στο Καλονέρι Βοΐου, όπου μάλιστα στόχος είναι να δημιουργηθεί και Ειδικό Τμήμα Καταστροφών, για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Εμπόριο Εορδαίας, όπου θα μπορεί να επιμορφώνεται όλο το προσωπικό της υπηρεσίας. 

Ο κ. Βουλευτής, στο πρόσωπο του Προέδρου, συνεχάρη όλο το προσωπικό του ΕΚΑΒ, που έδωσε και συνεχίζει να δίνει σπουδαίο αγώνα για την υποστήριξη των πολιτών στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, τον ευχαρίστησε για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή του στην Π.Ε. Κοζάνης και τον διαβεβαίωσε για την άριστη λειτουργία και την εξαιρετική συνεργασία με τον Διευθυντή κ. Γιασσά και το προσωπικό του Παραρτήματος Κοζάνης.

17 σχόλια

  • Σας παρακολουθώ κύριε Κωνσταντινιδη και βλέπω ότι επιτελείται ένα σημαντικό έργο για το νομό. Συγχαρητήρια, συνεχίστε σε έτσι γιατί ο νόμος ε εις ανάγκη από έργα και δημιουργίες δομών. Για την περιοχή μας το Μουρικι είναι πολύ σημαντική η συγκεκριμένη προσπαθεια που κάνετε.

  • Και οι βόλτες με την συνοδεία φωτογράφου συνεχίζονται. Μην ξεχάσεις κύριε βουλευτα να τις σημειώσεις ως υπερωρίες. Θα είναι πραγματικά κρίμα να χάσεις τα ρεπό σου.

  • Μπράβο Στάθη δείχνεις πραγματικό ενδιαφέρον για το Ν.Κοζανης Είμαστε τυχεροί που είσαι βουλευτής εσύ τώρα

  • Παντού και πάντα και οχι μόνο είναι ο μόνος που μάχεται για τα προβλήματα μας και τα περισσότερα τα έχει καταφέρει μπράβο Στάθη.

  • Η ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

  • Σας ευχαριστούμε κ Κωνσταντίνιδη που είστε δίπλα μας κ αναγνωρίζετε την προσφορά μας ! Είναι πολύ σημαντικό για εμάς

  • Καλωςτονα τον μονιμο κατοικο Αθηνων και Θεσσαλονικης…
    τωρα θυμηθηκε να παει να επισκεφτει τον προεδρο του ΕΚΑΒ για να πει τι? οπως παντα τιποτα! Ουσια μηδεν μονο βιτρινα και επικοινωνια να δειξουμε οτι ταχα νοιαζομαστε!

    Τουλαχιστον φροντισε να συνεννοησε με τους αλλους ανυπαρκτους για να μην βγαζετε και τα ιδια δελτια τυπου οπως τις προαλες. Φροντιστε να ειστε καλοι σε αυτο αφου σε ολα τα αλλα αποτυχατε παταγωδως μπλε παιδακια της κανονικοτητας απ τα lidl!

    Y.γ. Σταθικο το εκτρωμα που λεγεται εργασιακο εσυ το ψηφισες? Ειμαστε πολυ περιεργοι να μαθουμε τι σταση κρατησες…

    • Υπάρχει έστω μια στο εκατομμύριο να μην ψηφίσει ναι;. Όπως ναι σε όλα θα ψηφίσει και όταν ο Μητσοτάκης φέρει τα υπόλοιπα της συμφωνίας των πρεσπων για ψήφιση στην βουλή.

  • Θα είναι για πολλά χρόνια βουλευτής..
    Γιατί απλά κάνεις τα αυτονόητα ενδιαφέρεσε για το κόσμο
    Μπράβο Στάθη που μάς κάνεις περήφανους.#Σε ευχαριστούμε για όλα#

  • Οπότε και να γίνουν εκλογές πάλι πρώτος θα είναι ο Στάθης γιατί το αξίζει…
    Όσο για τους επικριτές κάλο είναι να είναι Ποιό αντικειμενική…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.