kozan.gr: Αλλαγή σελίδας στην ΕΠΣ Κοζάνης – Νικητής των εκλογών ο Γιάννης Αποστόλου με το συνδυασμό ‘’ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ’’ – Το νέο 11μελές Συμβούλιο

16 Ιουνίου 2021
18:57

 

Ολοκληρώθηκε, πριν από λίγη ώρα (18:45) η Γ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης, αφού προηγήθηκε και ψηφίστηκε ο διοικητικός κι οικονομικός απολογισμός. Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία. Ψήφισαν 15 σωματεία εκ των οποίων τα 9 υπέρ του Γ. Αποστόλου και 6 υπέρ του Χ. Σάββα.

To νέο 11μελές συμβούλιο απαρτίζεται από τους:

Γιάννη Αποστόλου

Χρήστο Σάββα

Γιάννη Δίκα έλαβε 8 ψήφους

Φώτη Παλαμά 8 ψήφους

Βάσω Σκορδα έλαβε 8 ψήφους

Αναστάσιο Χατζηπαυλίδη έλαβε 8 ψήφους

Γρηγόρη Τζουμερκιώτη έλαβε 7 ψήφους

Δημήτρη Καραδήμο έλαβε 7 ψήφους

Μακάριο Παπαδόπουλο έλαβε 7 ψήφους

Γιώργο Τσιρανίδη έλαβε 7 ψήφους

Ευθύμιο Φωλίνα έλαβε 7 ψήφους

 

 

 

31 σχόλια

  • ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΗ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ Ε? ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΗΓΟΡΗ.

    • Καλά εσύ έχεις άλλο καημό μάλλον σε πετσοκοψε στις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις

  • Συγχαρητήρια φίλε μου Γιάννη, η καλύτερη απάντηση σε όλους εκείνους τους παράγοντες, εντός και εκτός γηπέδων που όλο αυτό το διάστημα προσπάθησαν, έτρεχαν, έτρεχαν, και κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι και ταλαιπωρημένοι!! Καλή δουλειά για τό καλό του ποδοσφαίρου στον νομό μας. Συγχαρητήρια…

    • Μετά το τέλος του Μιχάλη Παπαδοπουλου ήρθε και το τέλος του κολλητού του Χρήστου Σάββα. Όλοι οι παλαιό κομματικοί σε όλους τους χώρους στο ντουλάπι γρήγορα. Κρίμα Μιχάλη, όσο και αν προσπάθησες, δεν σ’άκουν πλέον.

      • Και όχι μόνο, ασχολήθηκαν κορυφαία στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης α” και β” βαθμού με ποικίλους τρόπους και μεθόδους και εισέπραξαν ότι τους αναλογεί!!

  • Συγχαρητήρια σε Τάσο Χατζηπαυλιδη.
    Συγχαρητήρια στην μοναδική Γυναίκα.
    Πάνω από όλα συγχαρητήρια στον Κον :Αποστολου.
    Η αναλογία 7 προς 4 εντός του συμβουλίου προϋποθέτει συνεργασία.
    Βλέπω εκλογές μόλις ένα καλό ποσοστό των ομάδων εγγραφεί στο μητρώο.
    Σε κάθε περίπτωση ο Κος Σαλτσιδης μπορεί να αισθάνεται υπέροχα για το come back.
    Το σημαντικότερο είναι πως όλα κύλησαν ομαλά.
    Ευχή να συνεχίσουν έτσι και κατά την διάρκεια της δύσκολης διαχείρισης και της εύρυθμης λειτουργίας.
    Να είστε όλοι έτοιμοι να δώσετε πίστωση χρόνου στον επανακαθορισμο ρυθμίσεως των “γρανάζιων”…
    Δύσκολο μετά από τόσα χρόνια….

  • Γρήγορη μου ο παραπάνω που κράζει ξέρεις ποιος αυτοδιοικητικός είναι ε;
    Αυτός που έχασε για λίγο. Γρήγορη θα λέει και θα κλαίει. Χαχαχα

  • Συγχαρητήρια για την εκλογή,αλλά ο χρόνος θα δείξει εαν θα γίνει επανεκκίνηση η οπισθοδρόμηση γιατί εύκολο να λες δύσκολο να κάνεις

  • Οτι η παντοδυναμια του πολιτικου γραφειου Μιχαλη Παπαδοπουλου{Τζουμερκιωτης,Σαββας,Μαλιωγκας}θα εχαναν απο το πολιτικο γραφειο της Βρυζιδου{Δικα,Τσαλιδη}δεν το περιμεναμε ουτε στα ποιο τρελα σεναρια συγχαρητηρια εδω δεν χωρανε οπαδικα!!!

  • Mεγας λουζερ ο Τζουμερ. Πηγε με Νανοπουλου εχασε. Πηγε με Μαλουτα το 2014 έχασε. Πήγε με Σημανδράκο το 2019 έχασε. Πήγε με Σάββα στην ΕΠΣ έχασε. Ρε Τζουμερ αμαν

    • Εχεις δικιο φιλε επρεπε να ψηφισουν και τα 43 για να παθενανε πανωλεθρια γλυτωσανε την πανωλεθρια εμ το να ψηφισουν μονο 15 αυτα για την ιστορια!!!

  • μεγαλο νταλκα εχετε με το ΓΡΗΓΟΡΗ τον γνωριζω απο τα μαθητικα μου χρονια αξιοπρεπης και αγωνιστης

  • Οτι φτάσαμε να ξεκατινιάζονται και να ασχολούνται τα πολιτικά γραφεία για τις εκλογές της ΕΠΣ είναι ο λόγος που αυτός ο τόπος καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάτσει να κάνει ένας νέος άνθρωπος εδώ. Μετά ψάχνετε να βρείτε γιατί η Κοζάνη μικραίνει. Συνεχίστε

    • Ετσι ειναι εχεις δικιο καποιοι 50 χρονια ειχαν νταλκα να ειναι στη ΕΠΣ με πολιτικα οφελη και ευτηχως εγινε η αλλαγη και μπορουμε να ελπιζουμε!!!!

      • Τί να ελπίζεις ρέ φίλε;Ν.Δ.έφυγε Ν.Δ.ήρθε,Ν.Δ.φωνάζει, Ν.Δ.ακούει.Στο τέλος πάλι θα τα βρούνε και πάει λέγοντας.Ολα τα άλλα είναι παραμύθια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.