Φλώρινα: Στα διοικητικά δικαστήρια παραπέμφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα για 6 Διευθυντές σχολείων

17 Ιουνίου 2021
11:00

Στα διοικητικά δικαστήρια στη Κοζάνη παραπέμφθηκε, από το πρωτοδικείο Φλώρινας, η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν γονείς της Φλώρινας ενάντια 6 Διευθυντών Δημοτικών σχολείων της Φλώρινας ζητώντας να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τα παιδιά τους χωρίς να υποβληθούν σε self-test.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς έστειλαν εξώδικο στους Διευθυντές, οι οποίοι δεν επέτρεψαν την είσοδο των παιδιών τους, που δεν είχαν υποβληθεί σε self test στις σχολικές αίθουσες, με τους γονείς να δηλώνουν άρνηση στην υποβολή των παιδιών τους σε αυτή τη διαδικασία.

ΠΗΓΗ ΕΡΤ

9 σχόλια

  • Και καλά εκαναν οι διευθυντές, μάθαμε τώρα ολοι αρνητές με άποψη και κολοκύθια. Τι φταίνε τα υπόλοιπα παιδάκια; Οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά απο ανεύθυνους γονείς.

  • Οι διευθυντες εκαναν τη δουλεια τους οπως επρεπε Οι υπολοιποι γονεις προστατευσαμε τα παιδια μας και τον εαυτο μας! Οι αρνητες σπιτια τους μαζι με τα παιδια τους! Ελεος καπου ….Οι νομοι καιη λογικη ειναι μαζι σας Διευθυντες!

    • Τώρα σοβαρολογείς ε;;;
      Σίγουρα;;;;
      Κάνε μια δημοσκόπηση να δεις πόσοι γονείς έκαναν στα παιδιά τους self test και πόσα θετικά δηλώθηκαν ως θετικά.
      Θα εκπλαγείς…

        • Ε μα…..
          Όσο για”αρνητές” που αναφέρθηκε ποιο επάνω θα ήθελα να πω πως εάν θα κάνω το εμβόλιο covid είναι δική μου επιλογή.
          Το αρνητές το μάθατε τώρα τελευταία και το πετάτε όπου τύχει.
          Σας πληροφορώ ότι έχω κάνει όλα τα εμβόλια και τα έχω κάνει και στα παιδιά μου.
          Εμβόλια δοκιμασμένα χρόνων πολλών.
          Όχι αυτά τα πειραματικά.
          Και για σκεφτείτε και το άλλο…σε κάποια αύξηση κρουσμάτων εγώ έχω την επιλογή να το κάνω… εσείς σε κάποιες μελλοντικές παρενέργειες μπορείτε να το βγάλετε από μέσα σας;;;;
          Οπότε πριν πούμε οτιδήποτε το βουτάμε στο μυαλό πρώτα…εάν μας έχει μείνει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.