Στάθης Κωνσταντινίδης, Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης «Εντάσσεται στο «ΤΡΙΤΣΗΣ» η κατασκευή συστήματος βελτίωσης της λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού  στον Δ. Σερβίων, έργο ύψους 6.400.000 ευρώ περίπου!»

17 Ιουνίου 2021
13:06

 

 

Άλλο ένα πολύ σημαντικό έργο για τον Δήμο Σερβίων έγινε δεκτό από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Πέτσα και αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση  συστήματος βελτίωσης της λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού.

Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται η καλύτερη διαχείριση, η επαρκής ποσότητα, αλλά και η ποιότητα του νερού σε όλη την έκταση του Δήμου και στα τοπικά δίκτυα των οικισμών Ελάτης, Μικροβάλτου, Τρανοβάλτου, Λιβαδερού, Σερβίων, Αυλών, Βαθυλάκκου, Γούλων, Ιμέρων, Καστανιάς, Κρανιδίων, Λευκάρων, Μεσιανής, Μεταξά, Νεράιδας, Πλατανορρεύματος, Πολυρράχου, Ροδίτου και Τριγωνικού.

Ευχαριστούμε θερμά για άλλη μία φορά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Πέτσα.

12 σχόλια

  • Μην αρχίζετε πάλι τις γκρίνιες. Γίνονται έργα στον τόπο μας και αυτό είναι καλό. Το ποιος νοιάζεται το καταλαβαίνει ο κόσμος.

    • Δεν είσαι σε θέση να κρίνεις την γνώμη των άλλων. Να μιλάς για πάρτη σου. Και αν για σένα οποιος διαφωνεί με την μπλε κομματική γραμμή γκρινιάζει μείνε με αυτό κι άσε και έμας να λέμε την γνώμη μας. Τόσο απλά.
      Δεν γίνεται να σας χειροκροτανε οι πάντες και σε οοοολα. Δεν είστε το άγιο δισκοπότηρο μπλε παιδάκια καταλάβετε το επιτέλους. Στη δημοκρατία έτσι λειτουργουν τα πράγματα. Ο καθένας έχει την γνώμη του και την εκφράζει αν σε ενοχλεί λυπάμαι άλλαξε χώρα. Τα έργα που λες τα βλέπεις μόνο εσύ και μερικοί ομοϊδεάτες σου.

  • Άλλη μια παρέμβαση ουσιαστική και ζωτικής σημασίας για εμάς που ζούμε εκεί.
    Το περιμέναμε κ.Κωνσταντινιδη.

  • Εντάσσονται έργα σε προγράμματα με προϋπολογισμό στο περίπου????????????????
    Είστε πολύ μπροστά τελικά!!!!!!!!!!!

    • Δηλαδή άμα σου έλεγε 6.383.827 € θα καταλάβαινες κάτι άλλο Η μήπως θα έλεγες μπραβο; Ξυδάκι που πάει και με φακές. Παρασκευή αύριο.

  • Κατόπιν ενεργειών μου ξέρουμε ξέρουμε αχαχαχαχαχα ντουυυτ λύκος γκαβός νουΔΟΥΛΟΙ μπαρουφες μου!

  • Όλοι εσείς που λέγατε για λίστα Πέτσα θα είναι για τη λίστα με τα έργα που θα γίνουν στην ΠΕ Κοζάνης

    • Θα θα θα; Καλά κρασα!
      Όταν κι αν γίνουν ποτέ όσο θα είστε ακόμη στα πράγματα και κυρίως γίνουν όλα όπως πρέπει σωστά και τίμια τότε ναι θα σας χειροκροτήσουμε. Στα λόγια μόνο και με θα θα θα… μόνο οι αφελείς πείθονται. Κάντε τα πράξη να σας παραδεχτούμε.

  • Τελικά βλέπουμε ότι πέφτουν συνεχώς χρήματα στο νομό μας. Αυτα για τους γκρινιάριδες τους Συριζαίους. Και χωρίς διάκριση που ανήκει ο Δήμαρχος κομματικά. Μπράβο Σταθη για τον συνεχόμενο αγώνα που κάνεις για το νομό και άσε τα τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων Βουλευτών οι οποίοι θα βλέπουν την πλάτη σου πάντα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.