Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr: Πλέον η κατάσταση με τα αδέσποτα σκυλιά στο Δρέπανο έχει ξεφύγει

17 Ιουνίου 2021
17:27

Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε. Νομίζω η συγκεκριμένη εικόνα μπορεί να περιγράψει τα μέγιστα την κατάσταση που επικρατεί στο Δ.Δ Δρεπάνου με τα αδέσποτα σκυλιά. Ένα θέμα που ταλαιπωρεί τους κατοίκους του χωριού μήνες τώρα και δυστυχώς ο Δήμος και οι αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχουν κάνει το παραμικρό, παρά τις καταγγελίες των κατοίκων στις αρμόδιες υπηρεσίες τους και αλλά και τις ενέργειες του τοπικού συμβουλίου.

Λύστε το θέμα άμεσα!

17 σχόλια

  • Και στην πόλη της Κοζάνης έχει ξεφύγει. Στην περιοχή σταθμού, Αγίου Αθανασίου, γηπέδου, στο καπη που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, παντού, γαυγισμστα κι ακαθαρσίες.και οι φιλόζωοι το χαβά τους. Τι φιλόζωοι δηλαδή, σκύλο φίλοι μονο. Τ άλλα ζώα δεν τους ενδιαφέρουν.

    • Τι ακριβώς περιμένεις να κάνουν οι φιλόζωοι δηλαδή; δε μας λες και μας να ξέρουμε…η αρμοδιότητα είναι του Δήμου!! Τέλος!! Οι φιλόζωοι βοηθάνε όπου μπορούν με τις στειρωσεις που έχουν(οσο μπορούν)και επίσης έχει μαζέψει ο καθένας από 100 σκυλιά στα κτήματα του…χωρίς να είναι υποχρεωμένοι…τα παράπονά σου στο Δήμαρχο λοιπόν!! Και όχι δεν ανήκω πουθενά…είμαι απλά σκεπτόμενη πολίτης

      • Όλοι σκεπτόμενοι είμαστε. Απλά οι φιλόζωοι κατά την ταπεινή μου άποψη είναι αυτοί που αγαπούν όλα τα ζώα. Για τα ταλαιπωρία γαιδουρακια που κουβαλάνε τουρίστες νοιαστηκες ποτέ; έχετε συνδέσει τη φιλοζωια με την σκύλο φιλία. Τα μοσχαράκια που τρώτε τα σκεφτήκατε;

        • Το κάθε ζώο έχει έναν προορισμό σε αυτόν τον μάταιο τούτο κόσμο. Εδώ μπροστά μας αυτή τη στιγμή έχουμε σκυλιά και θα μιλήσουμε για αυτά. Η καραμέλα αυτή για όλα τα ζώα είναι πολυφορεμενη και τη χρησιμοποιείτε όλοι εσείς για επιχείρημα, κατά τη γνώμη μου, άστοχο. Τα σκυλιά είναι ζώα συντροφιάς και εξημερώθηκαν για αυτόν ακριβώς το λόγο, όποτε δεν έχουν καμιά δουλειά να γυρνάνε ανεξέλεγκτα στους δρόμους, τα γαιδουρακια από τον καιρό του Χριστού ακόμα 2021 χρόνια τώρα, είναι ζώα για αγροτικές εργασίες, ξέρεις; όταν δεν υπήρχαν αυτά τα ωραία μεγάλα μηχανήματα που τα έλεγαν τρακτέρ, τη δουλειά τους την έκαναν με τα γαϊδούρια και τα βόδια (για να οργώνουν)…. ευτυχώς που σταμάτησε η εκμετάλλευση των βοδιων γιατί δεν ξέρω τι θα λέγατε και γιαυτα ….όσο για τα μοσχαρακια, προβατα και όλα τα συναφή ζωάκια είναι ζωάκια αναπαραγωγής…τα εκτρέφουν κάποιοι ταλαίπωροι κτηνοτρόφοι (το λέει και η λέξη) για να ζήσουν αυτοί και να θρεψουν και κάτι χιλιάδες ανθρώπους ανα τη γη …καλημέρα σας!

        • Υπαρχουν τα ΖΩΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ, εχετε ιδεα τι είναι και γιατι λεγονται ετσι; Το οτι ειναι καποιος φιλοζωος δε σημαινει οτι θα παρει σπιτι του κανενα κροκοδειλο ή θα εκτρέφει κατσαρίδες.

          Τα έχετε κάνει αχταρμά όλα στο κεφάλι σας για να σας βολεύουν σε όσα λέτε. Ε λοιπόν οχι.

          Με τη δική σας λογική για να μπορεί να λέγεται κάποιος φιλόζωος θα πρέπει να είναι και vegetarian και μπροστάρης της Greenpeace και του WWF.

          • ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΑΣ.ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;ΑΓΑΠΩ ΤΑ ΖΩΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΖΩΟΥ;ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ.ΚΑΙ ΝΑΙ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΝΤΩΣ ΟΙ VEGETERIANS ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ.ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΥΣΗ.

  • Στον Δήμο εκέι παράγουν μεγάλο έργο! Δεν προλαβαίνουν με τα τόσα εργα που έχουν. Οι δικοί μας άφαντοι όλοι!

  • Σας μάθαμε εκεί στο Δρέπανο. Όχι το μπαλάκι στην κερκίδα. Αναλάβετε τις ευθύνες σας και καμία φορά.

    • Δίκιο έχει αύριο το πρωί τα μαζεύουμε και τα και τα φέρνουμε στην πλατεία της Κοζάνης. Έλα ελάτε ζητήστε ψήφο στις επόμενες εκλογές έτσι κι αλλιώς τα χωριά τα θυμάστε κάθε τέσσερα χρόνια.

  • ο αντιδήμαρχος είπε ότι θα κλείσει συμφωνία για περισυλλογή
    Πού είναι;Ο χειρότερος αντιδήμαρχος όλων των εποχών

  • Παντού το ίδιο πρόβλημα φίλε μου… και παντού η ίδια αντιμετώπιση από τους αρμοδίους… οι πρόεδροι νίπτουν τας χείρας τους γιατί “είναι αρμοδιότητα του δήμου”, ο δήμος δεν ξέρει τίποτα γιατί “έτσι λέει ο νόμος” και στο τέλος έχουμε καταντήσει να φοβόμαστε να περπατήσουμε στο ίδιο μας το χωριό ή στην πόλη αντίστοιχα….

  • Κανονικά θέλει περισυλλογή όλα τα σκυλια και έξω απο το σπίτι των υπευθύνων αν δεν ιδρώσει το αυτί κανενος δεν γίνεται τπτ δλδ πρεπει να ορμήσουν και να δαγκώσουν κάνενα?Διαφορετικά μυνήσεις κατά του δήμου!

  • H προεδράρα εκεί στο Δρέπανο δεν κάνει τπτ?τι είναι αυτό το χάλι σας?μέσα στο κέντρο του χωριού σας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.