Η Π. Βρυζίδου με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Α. Συρίγο για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

18 Ιουνίου 2021
14:52

Τον Υφυπουργό Παιδείας, αρμόδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση, κ. Άγγελο Συρίγο συνάντησε η Βουλευτής Ν. Κοζάνης Παρασκευή Βρυζίδου, με αφορμή την επίσκεψή του στη Δυτική Μακεδονία και την ΠΕ Κοζάνης, στα πλαίσια εργασιών της Βουλής.

Συζητήθηκε η εξέλιξη των νέων εγκαταστάσεων της Πανεπιστημιούπολης Δυτικής Μακεδονίας στη ΖΕΠ Κοζάνης, η κατασκευή κτιριακών υποδομών για τις φοιτητικές εστίες, καθώς και η χρηματοδότηση για ενοικίαση ξενοδοχείων για διαμονή φοιτητών σε Πτολεμαΐδα και Καστοριά.

Η Βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό, μετά και την επίσκεψή του, να γίνουν συγκεκριμένοι οι τρόποι στήριξης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και κυρίως των τμημάτων, που εκτιμάται ότι θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα, λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, ώστε να μετεξελιχτούν σε τμήματα «βιώσιμα και ελκυστικά», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Συρίγος.

Τέλος, η Π. Βρυζίδου επανέλαβε το αίτημα, εδώ και πολλά χρόνια,  για ίδρυση και τμήματος Λογοθεραπείας στη Σχολή Επιστημών Υγείας στην Πτολεμαΐδα, όπου λειτουργούν τα τμήματα Μαιευτικής και Εργοθεραπείας.

2 σχόλια

  • ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΛΙΓΝΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΟΝΟ ΒΙΚΥ ΠΙΕΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  • Δηλαδή πραγματικά πιστεύεις ότι επειδή επανέλαβε τα αυτονόητα σε έναν διάδρομο και βγήκε φωτογραφίες , βοήθησε την ανάπτυξη του πανεπιστημίου. Αφού αυτό πιστεύουμε , μπράβο μας , αυτοί μας αξίζουν Με τις φωτογραφίες….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.