Δημοτικη Αγωνιστική Συσπείρωση (Στο Σύλλογο Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης): “Δεν θα αφήσουμε να περάσει η πρόκληση που δεχτήκαμε με την αυταρχική συμπεριφορά και την προσπάθεια εκφοβισμού συναδέρφων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βοΐου”

18 Ιουνίου 2021
15:59
Κανένα σχόλιο

Συνάδερφοι -ισσες,
Στις 10 και 16 Ιούνη δώσαμε τη μάχη με τη συμμετοχή μας στις απεργίες και τις κινητοποιήσεις ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο για την κατάργηση του 8ώρου.
Δώσαμε τη μάχη για την κατοχύρωση της ελεύθερης και ανεμπόδιστης δράσης των συνδικάτων και των συνδικαλιστών, κόντρα στην κρατική εργοδοτική παρέμβαση και καταστολή.

Να μην περάσει το νομοσχέδιο έκτρωμα! Σε όλη την Ελλάδα ακούστηκε με μια φωνή: Δούλοι του 21ου αιώνα δεν θα γίνουμε!

Δεν θα αφήσουμε να περάσει η πρόκληση που δεχτήκαμε με την αυταρχική συμπεριφορά και την προσπάθεια εκφοβισμού συναδέρφων εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Βοΐου από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης. Με σκοπό να μην συμμετέχουμε στην απεργία, προσπάθησε να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό για την μεταφορά φαγητού στους παιδικούς σταθμούς καταπατώντας κανονισμούς και υγειονομικούς όρους (τρόπος, μέσα μεταφοράς, απόσταση), θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών, έτσι ώστε την ημέρα της απεργίας να λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί, παρά τη συμμέτοχη των εργαζόμενων στην απεργία, χρησιμοποιώντας εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων.

Δηλώνουμε πως:
• Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Δεν διαπραγματευόμαστε το δικαίωμά μας στη απεργία. Ούτε την προσπάθεια οργάνωσής μας στα συνδικάτα.
• Παλεύουμε για σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς με μείωση του εργάσιμου χρόνου.
• Να σταματήσει η υποστελέχωση των υπηρεσιών με μαζικές προσλήψεις.
• Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Σιάτιστα 18.06.2021
Την ανακοίνωση
συνυπογράφει
ο συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.