kozan.gr: Νέα σημερινή δήλωση “βόμβα” του Αν. Δημάρχου Κ. Κυριακίδη, προάγγελος εξελίξεων για τη συνεργασία στο Δήμο Κοζάνης: “Συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες διαφορετικές απόψεις – προσεγγίσεις σε κάποια πράγματα όπως τα επίμαχα θέματα των φωτοβολταϊκών. Ένας από αυτούς που διαφωνεί είμαι κι εγώ – Είπε ο κ. Μαλούτας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Εμείς μένουμε πίσω από αυτό που είπε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα κάποιες εξελίξεις που πραγματικά θα δρομολογήσουν νέα τροπή στα πράγματα” (Bίντεο)

18 Ιουνίου 2021
19:30

 

Μιλώντας σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης κι Αναπληρωτής Δήμαρχος Κοζάνης Κ. Κυριακίδης ρωτήθηκε αν έχουν πλέον ηρεμήσει τα πράγματα στην παράταξη της “Ενότητας” σε σχέση με τις ενστάσεις που εκφραστεί για την τριμερή συνεργασία με τους άλλους δύο συνδυασμούς (Μιχαηλίδη – Σημανδράκου), με τις απαντήσεις του να είναι άκρως ενδιαφέρουσες. “Συνεχίζουν να υπάρχουν κάποιες διαφορετικές απόψεις – προσεγγίσεις σε κάποια πράγματα όπως τα επίμαχα θέματα των φωτοβολταϊκών. Ένας από αυτούς που διαφωνεί είμαι κι εγώ” , σημείωσε ο κ. Κυριακίδης, συμπληρώνοντας, αμέσως μετά:  “Είπε ο κ. Μαλούτας ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Εμείς μένουμε πίσω από αυτό που είπε ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος. Περιμένουμε το επόμενο διάστημα κάποιες εξελίξεις που πραγματικά θα δρομολογήσουν νέα τροπή στα πράγματα”.

kozan.gr

17 σχόλια

  • Μέσα στις «βόμβες» όλοι !!! Εγκρίνανε τα φωτοβολταϊκά , η παράταξη του δημάρχου που έχει απόλυτη πλειοψηφία στην Επιτροπή ποιότητας Ζωής , και τώρα το «γυρίσανε» στην « επανάσταση»… Σοβαρότητα κύριοι η παράταξη σας τα ενέκρινε ..

  • Για την τρύπα διαφυγής κεφαλαίων που άνοιξε ο Μουσουρουλης με το βόρειο, νότιο Αιγαίο και Κρήτη στο ταμείο δίκαιης μετάβασης πήρατε χαμπάρι τι έγινε ή κοιμάστε τον ύπνο του δικαίου?

  • Παραιτησεις απο τα φωτοβολταικα δεν ειδαμε απο τον δημαρχο και τους αλλους στο Δημοτικο Συμβουλιο.τι εγινε ????

  • Κυριακίδη δεν έχετε καμία ευαισθησία κανένας από την παράταξησ σας,κρύβεστε πίσω από της καρέκλες σας, ο Σημανδρακος και ο Μιχαηλίδης σας κάνουν ότι θέλουν,γιατί δεν παραιτείται κανένας από εσάς αφού έχετε αντιρρήσεις που είναι η Ελπίδα ο Τάσος Σιδεράς και όλοι η άλλοι δεν έχετε την μαγκιά να παραιτηθεί κάνεις και όσο είστε εκεί να ξέρετε ότι έχετε μερίδιο ευθύνης και εσείς

    • Πέστα Χρυσόστομε. Τώρα ο Κωστάκης ασχολείται με το εξοικονομώ κατ΄οίκον.
      Ας μας πουν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της Ενότητας πόσες ώρες την ημέρα δουλεύουν για το Δήμο;
      Κρύβονται πίσω από τις θέσεις και το Δημαρχείο στον αυτόματο πιλότο…!

      • Εσύ σίγουρα έχεις μεγάλο ζόρι.
        Ο Κυριακίδης ασχολείται με το εξοικονομω γιατί είναι σωστός επαγγελματίας και άνθρωπος.
        Ξέρω όμως ότι 8.00 το πρωί παρκάρει Πάντα στην οδό Πτολεμαιων(βλέπω το φορτηγό του) και πάει στο Δημαρχείο.

        • Και στις 9.30 πάει να πάρει μέτρα. Δε λέω δουλειά να έχει ο άνθρωπος και είναι άξιος επαγγελματίας.

  • Να πω και εγώ την γνώμη μου. Αφού δεν το κάνατε όταν έπρεπε και να γινόμασταν πρώτοι μάγκες τώρα είναι πολύ αργά. Καθίστε μέχρι το 2023 στις θέσεις σας, έτσι και αλλιώς μετά θα κάτσουν άλλοι.

  • Κυριακίδη παραιτήσου αν διαφωνείς σε κάτι.
    Άσε τη συνήθη τακτική να γκρινιάζεις από πίσω.
    Τί φοβάσαι; Να μή χάσεις την καρέκλα;
    Αφού όπως λές είσαι υπέρ άνω.
    Κάντο αν έχεις κότσια.
    Τότε θα δείξεις ότι είσαι πραγματικός ηγέτης.

  • To χαρτοφυλάκιο είναι της ανάπτυξης και το 19-21 αναπτύχθηκε το -200% σε όλα. Εκ του αποτελέσματος, αν υπάρχει λίγη ευθιξία, δεν πρέπει να είναι καν υποψήφιος σύμβουλος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.