Kozan.gr: Εργασίες στα κράσπεδα των προστατευτικών μπαρών στο δρόμο Κοζάνης – Κοιλων, μέχρι το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (Φωτογραφίες)

19 Ιουνίου 2021
10:58

 

Εργασίες στα κράσπεδα των προστατευτικών μπαρών στο δρόμο Κοζάνης – Κοιλων, μέχρι το ύψος του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

 

 

 

 

 

12 σχόλια

  • Έπρεπε να υπάρξει πρόβλεψη, για την άμεση πρόσβαση σε κατοίκους κι επιχειρήσεις, εκατέρωθεν του δρόμου.

  • Οι μεταλλικές μπάρες έμειναν οι ίδιες, τρακαρισμενες, στραβές και σε κάποια σημεία μπορεί και να είναι εντός του δρόμου. Και βέβαια να δούμε τι θα γίνει με τα σημεία όπου καταστράφηκε η άσφαλτος στις άκρες και έγιναν μπαλώματα της κακιάς ώρας…

  • Τόσα λεφτά για κράσπεδα!!! Τόσα χρόνια δεν έχει διορθωθεί το κομμάτι του δρόμου στο οποίο έχουν γίνει άπειρα ατυχήματα! Και φυσικά οι μεταλλικές μπάρες όλες τρακαρισμένες!!! Καμία σειρά καμία προτεραιότητα στην ασφάλεια του πολίτη!!! Λεφτά πεταμένα!!

  • Αντί να κάνουν έναν ασφαλή πεζόδρομο ,να συνδέει την πόλη με το ίδρυμα , βάζουν κράσπεδα… μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος υπεύθυνος για την σκοπιμότητα τους?

  • Όταν αυτός ο δρόμος, γίνει με τσιμεντένια jersey και στις τρεις μεριές,όταν φτιάξετε πεζοδρόμιο για ανθρώπους (αλήθεια εσείς όλοι οι που σχεδιάζετε αυτό το έκτρωμα θ’ αφήνατε τα παιδιά σας να πάνε με τα πόδια στο ΤΕΙ;)και προνοησετε μην φύγει ένα αυτοκίνητο, είτε στοην ταβέρνα,είτε στο πάρκο Ηπειρωτών,τότε και μόνο θα μπορείτε να λέτε για τον συγκεκριμένο δρόμο,ότι κάνατε κάτι……..αγνωμονες,ανεγκεφαλοι κι επικυνδινοι για τις θέσεις που κατέχετε!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.