kozan.gr: Η περιπέτεια μιας συμπολίτισσας μας από την Πτολεμαίδα

20 Ιουνίου 2021
13:53

Έχω στο κινητό μου άυλη συνταγή από ιατρό, μετά από επικοινωνία μαζί του , για χορήγηση αντιβίωσης και ενός δυνατού παυσίπονου. Ψάχνω να βρω διανυκτερεύον φαρμακείο. Βρίσκω. Δυστυχώς όμως δεν εκτελεί άυλες γιατί έχει οικονομικές εκκρεμότητες με τον ΕΟΠΠΥ. Τι κάνω τώρα? Εντάξει ας πάρω με χρήματα το παυσίπονο τουλάχιστον. Ξανά δυστυχώς όμως, δεν το έχει. Συνειδητά δεν αποτυπώνω τα συναισθήματα μου . Τι θα ωφελούσε άλλωστε. Ούτε θα αναφέρω όνομα. Κάνω μια απλή καταγραφή όσων βίωσα. Θα παρακαλούσα όμως τον φαρμακευτικό σύλλογο της πόλης μας να επιλέγει για διανυκτέρευση φαρμακεία που και άυλες συνταγές να δέχονται και το κυριότερο να έχουν φάρμακα.
Ευχαριστώ

Φιλικά
Κουτσουμπίδου Μαριάνθη
κάτοικος Πτολεμαΐδας

 

Το kozan.gr έχει στη διάθεσή του την ημέρα που συνέβη το συγκεκριμένο περιστατικό. Όποιος ενδιαφέρεται από το Φαρμακευτικό Σύλλογο μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για να πληροφορηθεί τα υπόλοιπα.

13 σχόλια

  • Έχουμε γίνει η χειρότερη πόλη,έχω πάει σε φαρμακείο Πτολεμαιδα τον ζήτησα σίδηρο για την γηνεκα μου που ήταν έγκυος και η απάντηση του ήταν δεν υπάρχει αυτός ο σίδηρος εγώ να τον λέω ότι κάνει λάθος όλες οι κοπέλες στην εγκυμοσύνη αυτόν παίρνουν και αυτός δεν ήθελε να καταλάβει φαρμακείο λέγετε αυτό να μην ξέρει τα βασικά

  • Να πείτε το όνομα για να το γνωρίζουμε όλοι. Έτσι να φοβούνται λίγο. Αλλιώς δεν θα διορθωθεί τίποτα.

  • όταν θα μπουν τα φάρμακα στα σούπερ μάρκετ να δω αν θα δέχεστε αυλη συνταγογράφηση!!!!!

    • Σωστά φίλε να μπούνε και γιατροί στα σούπερ μάρκετ όχι μόνο φάρμακα.. δημόσια υγεία από τα λιντλ!! Προσέξτε τι εύχεστε μερικοί…

  • Όλοι εσείς που κοροϊδεύετε και ειρωνευεστε από Κοζάνη να το κοιτάξετε λίγο. Το καλάμι πήρε ύψος και θα έχετε ανώμαλη προσγείωση. Είναι δυνατόν; αυτό που συνέβη στην Πτολεμαΐδα προσέξτε μη γίνει και στην Κοζάνη όπως γίνεται σε όλη την χώρα. Βγάζετε την εμπάθεια σας. Μου έτυχαν χειρότερα στο δικό σας νοσοκομείο, δεν είστε κάτι ανώτερο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.