Κινητοποίηση διαμαρτυρίας διοργάνωσε την Κυριακή 20/06 το Συμβούλιο της Κοινότητας Ακρινής στο χώρο όπου θα κατασκευαστούν φωτοβολταϊκοί σταθμοί και συγκεκριμένα στις θέσεις ¨Ακρινή¨ και ¨Εξοχή 8 (Βίντεο)

20 Ιουνίου 2021
20:20

Κινητοποίηση διαμαρτυρίας διοργάνωσε την Κυριακή 20/06 το Συμβούλιο της Κοινότητας Ακρινής στο χώρο όπου θα κατασκευαστούν φωτοβολταϊκοί σταθμοί και συγκεκριμένα στις θέσεις ¨Ακρινή¨ και ¨Εξοχή 8.

 

15 σχόλια

  • Κ. Ζεμπιλιάδου τα 1300 στρέμματα της ΔΕΗ στην Ακρινή σας ενοχλεί να γίνουν φωτοβολταϊκά . Για τα 1300 στρέμματα κοινοτικής έκτασης που παραχώρησε ο κ. Μαλούτας σε ιδιωτική εταιρία στο Δρέπανο δεν είδα να λέτε κουβέντα …. Γιατί;;;;

    • Εκπρόσωπος τύπου του Μαλούτα είναι η Ζεμπιλιάδου. Σοβαρευτείτε. Σας ενοχλεί που έχει καθαρλη θέση και λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Κυρία Ζεμπιλιάδου να μιλάτε και ας τους τσούζει.

  • Δώστε τους αποζημίωση και θα σταματήσουν να φωνάζουν…..φώναζαν και οι κάτοικοι της Μεσιανης αλλά μόλις τους υποσχέθηκαν απαλλοτρίωσης όλα καλά και με τις ευλογίες τους να κάνουν φωτοβολταϊκό πάρκο…

  • Αν ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοί ούτε που θα μιλούσαν. Απλά όλα κόντρα στην κυβέρνηση για το θεαθηναι.

    • Έλεος επιτέλους με τα κόματα. Το θέμα μας αφορά σαν κοινωνία. Και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστια ευθύνη αλλά η Κυβέρνηση που συνέχισε και μας σπρώχνει στο γκρεμό είναι η σημερινή. Γιαυτό εξαφανίστηκαν όλοι οι Νουδούληδες και εσείς το χαβά σας

    • Το τεράστιο πρόβλημα με τη δίκαιη μετεγγατασταση της Ακρινης,βαρύνει τόσο την κυβέρνηση,όσο και την τοπική αυτοδιοίκηση.Τοσο καιρό δεν είδα έναν από αυτούς να πει …ναι έχουμε την ευθύνη εμείς για το πρόβλημα αυτό….αντιθέτως όλοι συμπαραστεκοντε στους κατοίκους της Ακριβής….μέχρι την κάλπη μετά…..κωφευουν!!!!!
      Η μόνη που στέκεται πραγματικά στο πλευρό τους όλα αυτά τα χρόνια είναι η Ζεμπιλιαδου.Μονη η Γεωργία είχε
      Πρόγραμμα, σχέδιο και λύσεις χρηματοδότησης για την Ακρινη…

      • Έτσι είναι…. όσοι δεν έχουν την ευθύνη των πραγμάτων έχουν ιδέες, λύσεις, πρόγραμμα …
        Μόλις έρθουν σε θέσεις ευθύνης και πρέπει να υλοποιήσουν….. καληνύχτα και όνειρα γλυκά

  • Μια ζωή αυτά τα χωριά φωνάζουν.Τοσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια και τα ίδια το θεαθηναι πάει καλά.Σταματηστε αυτό το παιχνίδι σας σας βαρεθηκαμε.

  • ακούγεται ότι κάποιοι στήνουν μεγάλο φωτοβολταϊκό που βρήκαν τη γη πως την πήραν. Αν είναι όλα οκ πάρτε κάθε οικογένεια γη και στήσετε να σωθείτε

  • Εάν είχαν την προσδοκία ότι θα εξασφάλιζαν μόνιμες θέσεις εργασίας,όπως συνέβαινε με την ΔΕΗ για δεκαετίες, δεν θα αντιδρούσε κανείς.

  • Τι δεν καταλαβαίνετε κοροιδεύουν χρόνια τους κατοίκους η Κυβέρνηση και οι τοπικοί παράγοντες Βουλευτές Περιφεριάρχης Δήμος
    Το να συμπαρίσταται καθένας από εμάς τους Κατοίκους θεμιτό και υποχρέωση μας
    Κρίμα για την Ακρινή δεν έπρεπε να έχει τέτοια αντιμετώπιση
    Μπράβο στην Γεωργία νέοι αγώνες πρέπει να ξεκινήσουν να μην περάσουν τα άθλια σχέδια τους

  • Γεωργία το project του αρχηγού σου είναι του Παπανδρέου. Γιατί τώρα άλλαξες γραμμή? Σαν πολύ δεν γυρίζεις την μπιφτέκα?

    • Τι σχέση έχει το πρόγραμμα του Παπανδρέου με τον λιγνίτη να συμμετέχει στο 70% της ηλεκτροπαραγωγής και με ψηφισμένη με νόμο την Μετεγκατάσταση της Ακρινής απο το ΠΑΣΟΚ. Άιντε φάε τα μπιφτέκια σου εσυ που θυμήθηκες τον Παπανδρέου όταν ο Μητσοτάκης μας έδεσε πέτρα στο λαιμό και μας πέταξε στη θάλασσα …. Μπράβο Γεωργία μην πτοείσαι είσαι απο τους Ελάχιστους σήμερα που έχεις φωνή

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.