Τοποθετήθηκε πινακίδα κατεύθυνσης προς το γεωπάρκο Μπουχάρια στην είσοδο του Μικροβάλτου, προς διευκόλυνση -κυρίως- των επισκεπτών που χρησιμοποιούν το GPS

21 Ιουνίου 2021
07:48

Αυτή τη φορά τα αντανακλαστικά των υπευθύνων του δήμου Σερβίων και της Τ.Κ. Μικροβάλτου ήταν άμεσα, και από το μεσημέρι της Παρασκευής  18 Ιουνίου 2021 έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Μικροβάλτου μια καλαίσθητη και στο πλαίσιο του κανονισμού πινακίδα, με τη σωστή κατεύθυνση προς το γεωπάρκο Μπουχάρια, για αποφυγή -κυρίως- της ταλαιπωρίας των επισκεπτών που χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή πλοήγησης  GPS που τους παρέπεμπε (και παραπέμπει) σε μια προβληματική διαδρομή εντός του οικισμού του Μικροβάλτου (δείτε ΕΔΩ).

Για καλύτερη ενημέρωση των επισκεπτών, κατά την άποψή μας η πινακίδα θα μπορούσε να τοποθετηθεί περίπου 10 μέτρα πιο μπροστά, πριν τη στροφή ή και δεξιά του δρόμου, αλλά πιθανώς να προέκυψε πρόβλημα χώρου πάκτωσης. Ας ελπίσουμε ότι και έτσι θα λειτουργήσει κανονικά. Πάντως βοηθητικά για την αντιμετώπιση του θέματος, θα μπορούσε να τοποθετηθεί και μια δεύτερη μικρών διαστάσεων πινακίδα κατεύθυνσης στη στροφή προς το Δημοτικό Σχολείο. Και, θα το επαναλάβουμε, η οριστική λύση θα ήταν η υποβολή αιτήματος στη Google map-GPS  για διόρθωση της λανθασμένης διαδρομής.

Τέλος, αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι ανάλογες κανονικές πινακίδες κατεύθυνσης προς το γεωπάρκο Μπουχάρια, σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση, είναι έτοιμες και θα τοποθετηθούν σε σημεία διασταύρωσης σε κεντρικές οδικές αρτηρίες του νομού, στην ευρύτερη περιοχή του γεωπάρκου. Μια ενέργεια της δημοτικής αρχής που πρέπει όλοι να επικροτήσουμε, καθότι αποτελούσε αναγκαιότητα από το 2008 (έτος ολοκλήρωσης του γεωπάρκου) και έχει καταγραφεί από την πλευρά μας  σαν αίτημα αρκετές φορές.

mikrovalto.gr

πινακΜπουχ18621 1

πινακΜπουχ18621 2

12 σχόλια

    • Φαντάσου ποσο χαλια ήσασταν εσείς που δεν μπορέσατε τέσσερα χρονια να βάλετε μια πινακίδα! έτσι εξηγούνται οι δυο ήττες!!!

      • Να υπενθυμίσω βέβαια ότι ο σημερινός δήμαρχος ήταν πρόεδρος ΔΣ 2011-2014. Δεν γίνεται για όλα τα σφάλματα να φταίνε οι άλλοι και κάθε καλό να είναι υπευθυνος.
        ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ

      • δηλαδη θα εχει ταμπελα που θα δειχνει απο τη μια μερια γεωπαρκο μπουχαρια και απο την αλλη χυτα αμιαντου ζιδανιου; αναπτυξη αλα ελευθεριου!

  • Η γέφυρα Ρίου Αντιρριου λέγεται έτσι γιατί ενώνει τα δύο “χωριά”. Η γέφυρα της Χαλκίδας λέγεται έτσι γιατί ενώνει τα δύο τμήματα της πόλης της Χαλκίδας. Η γέφυρα λίμνης Πολυφυτου λέγεται έτσι γιατί “γεφυρώνει” τη λίμνη Πολυφυτου. Λίγη σοβαρότητα από τους τοπικούς άρχοντες απαιτείται.

  • Θα έχει και επίσημη κοπή κορδέλας; Η μπάντα του δήμου θα παίξει; Ο Δεσπότης θα κάνει αγιασμό;
    Άντε ρε άντε φουρφούρια

  • ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
    Όσον αφορά την περιοχή ακόμα περιμένουν κάποιοι τη συνέλευση για τον χυτά αμιάντου.
    Υγ ανάρτηση στο fb γινετεναιγινετε είχαμε;

  • ουτε καν σαν ειδηση δεν επρεπε να προβληθει.ντροπη να κανετε θεμα την τοποθετηση μιας πινακιδας.δεν εχετε θεματα να ασχοληθειτε προφανως.στην αμεσως επομενη φωτογραφια, φαινεται το χάλι του δρομου προς τα μπουχαρια.τραγική αντιθεση.αντε ιθαγενεις χαρειτε λιγο που σας εβαλαν ταμπελα.εξευρωπαϊστηκατε θαρρειτε με αυτη την κινηση

  • Όλοι εσείς οι ειδήμονες πηγατε στα μπουχαρια τα τελευταία χρόνια; παρατημένα όπως φυσικά και τα χωριά και ο δήμος ολόκληρος…
    Εκτιμήστε τα καθημερινά έργα της δημοτικής αρχής και αφήστε τα πικρόχολα σχόλια..
    Που βρίσκετε το αρνητικό στην τοποθέτηση μιας ταμπέλας;
    Έχετε δει πολλά εγκαίνια στην τοποθέτηση ταμπελων;
    Είστε εσείς τώρα σοβαροί άνθρωποι;
    Ευτυχώς υπάρχουν τα ανώνυμα σχόλια και μπορείτε να τοποθετηθείτε στην μικρή κοινωνία του διαδικτύου..
    Υ.Γ.
    Τα μικρά ψάρια κολυμπάνε στη γυάλα, τα μεγάλα στους ωκεανούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.