Διαμαρτυρία κατοίκων, στο kozan.gr, για τη χρόνια κατάσταση του οδοστρώματος στη συμβολή των οδών Γ. Σαμαρά και Β. Αυλωνίτη στην Κοζάνη (Φωτογραφίες)

21 Ιουνίου 2021
16:12
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΠΟΛΙΤΏΝ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΚΟΖΆΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ  ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΟΔΏΝ ΓΡΗΓΟΡΊΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΑΥΛΩΝΊΤΗ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΙΡΕΣ, ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΕΣ ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΟ 2019!! ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΤΊΠΟΤΑ! ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΎΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΊ.ΤΟ ΔΈΝΤΡΟ ΔΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΈΣΕΙ ΣΕ ΚΆΠΟΙΩΝ ΤΥΧΕΡΟ ! Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΈΣ!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
 

5 σχόλια

  • Ο Δήμος Κοζάνης αγαπητοί συμπολίτες βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, αν δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα. Μακάρι να ήταν μόνο το δικό σας πρόβλημα που δεν λύθηκε, αλλά από ποιο δρόμο να αρχίσει κάνεις και σε ποιον να σταματήσει. Όλοι σε άθλια κατάσταση. Κάδοι απορριμάτων απόλυτοι χρόνια. Υπάλληλοι που δεν βρίσκονται ποτέ στις θέσεις τους. Τώρα πήρε και μερικές δεκάδες ακόμα αυτοκίνητα ο Δήμος και μπορούν όλοι να κάνουν βόλτες και να κάνουν τις προσωπικές δουλειές τους με τζάμπα βενζίνη. Και και και τι να πρωτοπεί κάνεις για το απίστευτο μπάχαλο που λέγεται Δήμος Κοζάνης.

  • Άντε Δουγαλη Σημανδρακοο τρέξτε να το κάνετε γατάκια έχετε παρατήσει όλο τον Δήμο και τα χωριά στο έλεος

  • Δρόμοι σε άθλια κατάσταση με καθιζήσεις και λακκούβες. Αναρωτιέται κάποιος ΑΝ αυτοί που τους πληρώνουμε να εργαζονται και να ενδιαφερονται κυκλοφορούν και ζουν εδώ. Άξιοι δρόμοι αδιαφορος Δήμος. Αν δεν γνωρίζουν που υπάρχει πρόβλημα ΑΣ ενεργοιησουν ΜΙΑ γραμμή να τους ενημερώνουμε μη κουραστούν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.