Επίσκεψη του Βουλευτή ΠΕ Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στην ομάδα κτηνοτρόφων «Proud Farm»

22 Ιουνίου 2021
08:29

 

Τις εγκαταστάσεις της «Proud Farm» στον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης επισκέφθηκε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, όπου ενημερώθηκε για τις πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής και τις καινοτόμες δράσεις της ομάδας των κτηνοτρόφων που δραστηριοποιείται εκεί.

Αναφορικά με την επίσκεψή του, ο κ. Βουλευτής δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τους κτηνοτρόφους μας, που κοπιάζουν στην ελληνική ύπαιθρο και ακόμα περισσότερο για τα νέα παιδιά που συνδυάζουν τη γνώση της παράδοσης με τις νέες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις. Από τις πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις που είχα με τους ιδρυτές της «Proud Farm», τον Στάθη Πασχαλίδη και τον Νίκο Κολτσίδα, είμαι ακόμα πιο αισιόδοξος για τις προοπτικές της ελληνικής κτηνοτροφίας, ιδιαίτερα στον τόπο μας. Νέοι άνθρωποι με γνώσεις, όραμα και διάθεση για δουλειά, εκσυγχρονίζουν και βελτιστοποιούν την παραγωγική διαδικασία, ενώνουν δυνάμεις για να είναι ανθεκτικοί στον ανταγωνισμό, συμμετέχουν και αντλούν πόρους από ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, εφαρμόζουν δράσεις γενετικής βελτίωσης, αλλά και πρωτοβουλίες με περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθησία.

Proud of you!

7 σχόλια

  • Όχι μόνο δίπλα στα προβλήματα
    Αλλά δίπλα κ σε καινοτόμες ιδέες προσπάθειες ! Μπράβο Στάθη
    Συγχαρητήρια στους κτηνοτρόφους !!

  • Και οι βόλτες συνεχίζονται. Σε λίγες ημέρες ο Μητσοτάκης θα φέρει στην βουλή για κύρωση τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας των πρεσπων. Τι θα πράξουν άραγε ο συγκεκριμένος και οι υπόλοιποι 3 κυβερνητικοί βουλευτες;. Μάλλον θα σκεφτούν την καρέκλα και τον μισθό και θα ξεχάσουν όλα τα ωραία λόγια της προεκλογικής περιόδου. Άλλωστε και οι 4 είναι ικανοί μόνο για βόλτες, φωτογραφίες και ατελείωτη φλυαρία .

  • Τουλάχιστον καφέ και σοκολατακι τον κέρασαν τον επισκέπτη βουλευτή ή έφυγε μόνο με τις απαραίτητες φωτογραφίες;.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.