kozan.gr: Συναισθηματικά φορτισμένο το κλίμα στη δική με την υπόθεση του αδικοχαμένου Στάθη, που βρήκε τραγικό θάνατο από επίθεση ροτβαιλερ το Πάσχα του 2016 – Z. Bρίκος (δικηγόρος μητέρας Στάθη): “Πριν ένα μήνα έγινε η εκταφή του Στάθη όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα λίγα μπορεί να προσφέρει ως βάλσαμο σε αυτή την μητέρα, σίγουρα όμως μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να έχει χωρίς όρους και προϋποθέσεις σκύλους στο σπίτι του” (Bίντεο)

22 Ιουνίου 2021
13:04
Κανένα σχόλιο

 

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη 22/6/2021, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης η υπόθεση με τον αδικοχαμένο, 5χρονο – τότε – Στάθη, που βρήκε φρικτό θάνατο από την επίθεση των ροτβάιλερ, το Πάσχα του 2016, σε μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. H ακροαματική διαδικασία (του ποινικού σκέλους της υπόθεσης) ξεκίνησε με την κατάθεση της μητέρας, η οποία λόγω συναισθηματικής φόρτισης, αναγκάστηκε να διακόψει και να συνεχίσει μετά από κάποια ώρα. Κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας είναι  ο ιδιοκτήτης των ροτβάιλερ κι η σύζυγός του. Ανάμεσα στα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της μητέρας του Στάθη, κ. Ζήσης Βρίκος είναι και το ακόλουθο απόσπασμα: “Πριν ένα μήνα έγινε η εκταφή του Στάθη. Όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου σίγουρα λίγα μπορεί να προσφέρει ως βάλσαμο σ’ αυτή την μητέρα, σίγουρα όμως μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να έχει χωρίς όρους και προϋποθέσεις σκύλους στο σπίτι του” .

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.