kozan.gr: Ο Α. Τολιόπουλος με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης: “Πρέπει να κουβεντιάσουμε θέματα ουσίας για αυτά που απασχολούν τον κόσμο της εργασίας. Δε θέλει να μας δει κανένας έξω στην κοινωνία. Το γνωρίζουμε και μάλιστα πολύ καλά” – Οι δηλώσεις του νέους επικεφαλής του συνδυασμού “Συνεργασία” Ι. Μιχαηλίδη (Bίντεο)

22 Ιουνίου 2021
12:28

 

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα Τρίτη 22/06/2021 κι ώρα 12 το μεσημέρι, στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης, ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθανάσιος Τολιόπουλος κι ο  νέος επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία”, Ιωάννης Μιχαηλίδης (ο οποίος κι αναλαμβάνει τα ηνία από τον Α. Τολιόπουλο). Ο κ. Τολιόπουλος αναφέρθηκε στα τελευταία γεγονότα (επεισόδια στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Ε.Κ. Κοζάνης στα Πετρανά) και τις αυριανές εκλογές αλλά και γενικότερα στην κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Εργατικό Κέντρο Κοζάνης και πως αντιμετωπίζει η κοινωνία τούς εκπροσώπους του. Από την πλευρά του ο νέος επικεφαλής της παράταξης “Συνεργασία”, Ιωάννης Μιχαηλίδης ευχαρίστησε τον απερχόμενο από την ηγεσία του συνδυασμού, μιλώντας και για τη δική του ενασχόληση στο πόστο του επικεφαλής του συνδυασμού.

 

 

7 σχόλια

  • Τολιόπουλε μάθε να μην λές ψέματα, απο την μια φταιει η ταξική ενώτητα , απο την άλλη αναγνωρίζεις οτι έγινε νοθεία και δεν μπορεί να ψηφισαν τόσα άτομα σε τόσο λίγο χρόνο και μάλιστα τωρα με τον κοβιτ. απο την άλλη δεν λες οτι εχουν δικαίωμα να ψηφίζουν μια φορά στα τρεια χρόνια για εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες γιατί εχουμε την αλητεία του αιωνα αν ολα αυτά εχουν μια βάση τότε υπάρχουνπάνω απο 40 χιλιάδες εργαζόμενοι και μάλιστα ολοι οργανωμένοι σε σωματεία ..
    ντροπή να λεγοντε τόσα ψέματα απο εσενα

    • εσύ που τα ξέρεις όλα και λες μόνο αλήθειες, μπορείς να μας πεις:
      1ο: αφού είναι ψέμα ότι μέσα στην πανδημία ψήφισαν πάνω από 2.000 !!!! άτομα σε 2 σωματεία-φάντασμα, πόσοι κατ΄ εσένα ψήφισαν; και
      2ο: έτσι για την ιστορία, ποιου βουλευτή το Γραφείο είναι διευθυντής ο δικηγόρος που έκανε τις εκλογές ; !!!
      Υ.Γ. όταν αποφασίσεις να μιλήσεις επώνυμα και η απάντηση θα είναι επώνυμη.

  • Μετά το ξύλο που ριξατε μεταξύ σας φάνηκε ότι ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον.

  • Τολιοπουλος «Δε θέλει να μας δει κανένας έξω στην κοινωνία».
    Σωστά. Όσοι αποστροφή τρέφει η κοινωνία για εσάς τόσοι αγάπη τρέφεται εσείς για την κρατικοδίαιτη καρέκλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.