Το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Ιστορίες στον αέρα» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας στο νησί της Τήλου

23 Ιουνίου 2021
13:22
Κανένα σχόλιο

Οι «Ιστορίες στον αέρα», ένα πρόγραμμα που σχεδίασε και υλοποιεί με επιτυχία το τελευταίο εξάμηνο η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας προωθώντας την φιλαναγνωσία στα παιδιά και κρατώντας τα συντροφιά μέσα από τα κύματα του ραδιοφώνου αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ετοιμάζονται ν’ ανοίξουν ακόμα περισσότερο την ακτίνα της δράσης τους και να ταξιδέψουν στο νησί της Τήλου!

Σ’ αυτό το ταξίδι τους θα συμμετάσχουν, ως παράλληλη δράση για παιδιά, στα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «No Man is an Island – Κανένας άνθρωπος δεν είναι νησί», που διοργανώνει η ΑΜΚΕ «Εσύ στην Ευρώπη», στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος European SolidarityCorps.

Μέσα από τις «Ιστορίες στον αέρα της Τήλου» από τις 25 μέχρι τις 29 Ιουνίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, θα επιχειρήσει να χτίσει λογοτεχνικές γέφυρες για να περπατήσουν τα παιδιά του νησιού και να ανταλλάξουν τα «πολύτιμα δώρα» τους με άλλα παιδιά και άλλους τόπους.

«Ιστορίες στον αέρα της Τήλου»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

25 Ιουνίου

 Αν θες να πας ταξίδι στο φεγγάρι – Δημιουργική γραφή & Δημιουργικά παιχνίδια γνωριμίας

26 Ιουνίου

 Στην κρυψώνα του γιγαντιαίου χιμπαντζή – Δημιουργική Γραφή

Ήρωες κι αντιήρωες σε δράση- Θεατρικό παιχνίδι

27 Ιουνίου.

 Χάρτινο το ’21-Δημιουργική γραφή

Πως να τη βγάλεις καθαρή στην Ελλάδα της επανάστασης Θεατρικό παιχνίδι

28 Ιουνίου.

Ονειρομαγέματα, ονειρομαγειρέματα- Δημιουργική Γραφή

Εσύ τι λες πολύτιμο πως είναι; – Θεατρικό παιχνίδι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.