kozan.gr: Γ. Αδαμίδης: “Κάτω από 7.000 MW η ζήτηση. Νερά και οι λιγνίτες κρατάνε το σύστημα στη Χώρα”

23 Ιουνίου 2021
19:42

Κάτω από 7.000 MW η ζήτηση. Νερά και οι λιγνίτες κρατάνε το σύστημα στη Χώρα. Το Φ.Α στα όριά του. Οι καιροσκόποι οικολογίζοντες πανηγυρίζουν για την συμμετοχή των Α.Π.Ε. επειδή έγραψαν Go Solar στον Πύργο ψύξης της μονάδος 5 νομίζουν ότι θα δουλέψουν τα κλιματιστικά στα σπίτια τους τις επόμενες ημέρες με το σύνθημά τους. Το μόνο που καταφέρνει η κυβέρνηση με την βίαιη απολιγνιτοποίηση είναι να έχει ενεργειακά εξαρτημένη τη χώρα και να καταστρέφει την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας και της Αρκαδίας.

 

11 σχόλια

  • Άσε μας ρε αδαμιδη.εσυ κ οι όμοιοι σου είστε υπεύθυνοι για την κατάντια της ΔΕΗ κ του ορυκτού πλούτου της χώρας.

  • Αδαμίδη εκτός από τις πέντε δέκα μέρες αιχμής το χρόνο , μπορεί η ΔΕΗ να πουλήσει την παραγωγή του ρεύματος από λιγνίτη ; Πες μας πόσο είναι το κόστος των λιγνιτικων ; Είναι μεγαλύτερο από την χονδρική τιμή ;

    • Πείτε και το άλλο αγαπητέ….αν οι ίδιοι δεν σαμποταρανε όλα αυτά τα χρόνια τις ΑΠΕ με τις δηλώσεις, αλλά και τις παρασκηνιακές διεργασίες τους, τώρα οι ΑΠΕ θα μπορούσαν να υπερκαλύψουν την ζήτηση και αυτές τις δέκα μέρες αιχμής…..
      Πάρτε το χαμπάρι… λιγνίτης τέλος.

      • Πρώτος θα κλάψεις, μόνος σου θα μείνεις εδώ πέρα και θα το κλείσεις και το μαγαζάκι σου. Ούτε στα δύο μέτρα μπροστά δεν βλέπεις.

      • Μια ματιά στο Χρηματιστήριο Ενέργειας δείχνει πως οι δήθεν ΑΠΕ για ακόμα μια φορά είναι εντελώς ανύπαρκτες! Πρέπει να είναι κανείς εντελώς άσχετος για να μη μπορεί να διαβάσει το διάγραμμα στο Χρηματιστήριο!

      • Δηλαδή αν δεν είχαν όπως λες σαμποτάρει, σήμερα που δεν είχε καθόλου αέρα, θα γύρναγαν οι ανεμογεννήτριες από μόνες τους;
        Πριν γράψεις κάτι κοίτα να είσαι και λίγο ενημερωμένος. Δεν δίνω κανένα δίκιο σε κανέναν συνδικαλιστή αλλά οι ΑΠΕ δυστυχώς δεν μπορούν να στηρίξουν κανένα ηλεκτρικό σύστημα.
        Πες μας λοιπόν σήμερα γιατί οι ΑΠΕ έδινα τόσο λίγο ρεύμα; Τις είχαν μπλοκάρει οι εργαζόμενοι στους λιγνίτες; Η χονδρική τιμή του ρεύματος γιατί είναι στα ύψη εδώ και πολλές μέρες με όλους τους λιγνίτες σβηστούς;
        Για να δω, θα βρεις τις απαντήσεις;;;

      • Και το αέριο (56%) εκπέμπει Co2, γιατί όχι και “αέριο τέλος” . Γέμισαν τα βουνά “παλούκια” και τα χωράφια πάνελ, όλες αυτές η αηδίες βγάζουν μία πορδίτσα 3%, με αυτό ποσοστό σε πουλάνε όλοι οι πάροχοι “100% πράσινη ενέργεια” και πράσινα άλογα, Μπέεεεε.

  • που εισαι λιγνιτη θα λεμε και θα κλαιμε,πες τα αδαμιδη,μας περιμενου δυσκολα χρονια με την λεγομενη πρασινη αναπτυξη,η οποια αποσκοπει στον πλουτισμο των νεονταβατζηδων με τις ευλογιες του κουλη

    • Κεντρική πλατεία Κοζάνης, έτος 2009, Παπανδρέου Γεώργιος μετέπειτα πρωθυπουργός που έβαλε την Ελλάδα στα μνημόνια. Στον νομό Κοζάνης θά γίνει τό μεγαλύτερο φωτοβολταϊκό πάρκο στον κόσμο,και δώστου τα χειροκροτήματα και οι ζητωκραυγές, Αλήθεια τότε ήταν επιτακτική ανάγκη και σήμερα τί είναι;

  • Χωρίς τη στρέβλωση και την αναξιοκρατία που επικράτησαν στη ΔΕΗ επί δεκαετίες, κάποιοι θα ήταν ένα τίποτα και δεν θα έκαναν “μαθήματα” οικολογίας.
    Ως τι εχει άποψη ο κάθε Αδαμίδης; Ως απλός πολίτης να υποθέσω. Άρα ας αφήσει κανέναν σχετικό να μας μιλήσει για οικολογία.

  • Μόλις βρησκουν τά ζορια θά αγοράζουν από Αλβανία Βουλγαρία και Τουρκία ρεύμα για να καλύψουν το Σύστημα ενέργειας.οταν θα γίνουν και η Μονάδες Ιδιωτών Με Αέριο και καλύψουν το σύστημα ενέργειας.Αντε γειά Λιγνίτη καλό βράδυ Δ.Μακεδονια.Δεν ξέρουν ότι η περιοχή μας θα γυρίσει στην Δεκαετία του.1960..και το οικονομικό Βιοτικό επίπεδο θά πέσει στα Τάρταρα.θα ζουν εδώ Μόνο Συνταξιούχοι.οι Νέοι φεύγουν από εχθές φεύγουν Σήμερα και θα Συνεχίσουν να φεύγουν και Αύριο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.