Αλλαγή ώρας έναρξης της Καλοκαιρινής συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων – Νέα ώρα έναρξης: 20:00

24 Ιουνίου 2021
21:50

Λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών καθώς και τις προβλέψεις για τις επόμενες μέρες ανακοινώνουμε την αλλαγή ώρας έναρξης της Καλοκαιρινής συναυλίας του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων. Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021 και ώρα 20:00 στο Υπαίθριο Θέατρο  Σερβίων.

Ένα σχόλιο

  • γραφετε για τη μιυσικη εκδηλωση στα Σερβια την Κυριακή 27/6/2021,αλλα δε γραφετε:τι ειδους μουσικη;τραγουδι μόνο;μουσικη μόνο;τραγουδι κ μουσικη;τι ειδους τραγουδια;τι ειδους μουσικη;με τι οργανα;οπερα;δημοτικα,λαϊκά,ξενα τραγουδια-μουσικη;χορωδιακα;χορωδιακα με οργανα,ή χωρις οργανα;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.