Σωματείο”Σπάρτακος”: “ΟΧΙ στα ναρκωτικά ΝΑΙ στη ζωή”

25 Ιουνίου 2021
13:02
Κανένα σχόλιο

Στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, στην προαγωγή της διαμοίρασης των στοιχείων γύρω από την χρήση των ναρκωτικών (από τους κινδύνους στην υγεία και τις λύσεις για την επίλυση του παγκόσμιου προβλήματος των ναρκωτικών, ως την πρόληψη με βάση ερευνητικά τεκμήρια, τη θεραπεία και τη φροντίδα), στοχεύει το θέμα της φετινής Παγκόσμια Ημέρας κατά των ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους «Share facts on drugs, Save lives».

Δυστυχώς τα στοιχεία εξακολουθούν να είναι αμείλικτα: Περίπου 269 εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών παγκοσμίων το 2018, ποσοστό 30% μεγαλύτερο από ότι το 2009, ενώ πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι πάσχουν από διαταραχές χρήσης ναρκωτικών. Μέχρι το 2030 ο αριθμών των ανθρώπων που θα κάνουν χρήση ναρκωτικών, αναμένεται να αυξηθεί κατά 11%.

Σημειώνεται ότι η φετινή εκστρατεία παρέχει δεδομένα και πρακτικές λύσεις στο παγκόσμιο πρόβλημα των ναρκωτικών, «για την επίτευξη ενός οράματος για την υγεία: Υγεία για όλους βασισμένη στην επιστήμη».

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, διαχρονικά, με πολλούς τρόπους (ενημερώσεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις και καμπάνιες, συνεργασίες με το ΚΘΕΑ κοκ) έδωσε και δίνει την δική του «μάχη» στον αγώνα για την καταπολέμηση της μάστιγας γιατί

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.