Επίσκεψη του Βουλευτή Π.Ε Κοζάνης Στάθη Κωνσταντινίδη στον ΟΑΕΔ Κοζάνης 

25 Ιουνίου 2021
13:34

 

Επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Κοζάνης πραγματοποίησε ο Βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, κατά την οποία ενημερώθηκε από τον Διευθυντή Κώστα Κυτίδη για τα επίπεδα της απασχόλησης και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας ο κ. Βουλευτής δήλωσε: 

Ευχαριστώ πολύ τον Διευθυντή κ. Κυτίδη για την αναλυτική ενημέρωση, για την κατάσταση και τα χαρακτηριστικά της απασχόλησης και της ανεργίας στην περιοχή μας. Από τα στοιχεία προκύπτει μια πολυετής σταθερή ανεργία στον τόπο μας, με αυξομειώσεις που συνδέονται είτε με τις εποχικές προσλήψεις είτε με τις Συμβάσεις Ορισμένου Χρόνου στη ΔΕΗ και την Αρχαιολογία. Υπάρχει ανησυχία για τη διατήρηση των θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις και τα καταστήματα, με τη λήξη της περιόδου προστασίας από τις ενισχύσεις covid αλλά και η ελπίδα ότι η αυξανόμενη ζήτηση θα αποτρέψει αρνητικές εξελίξεις. Σύντομα θα ανακοινωθούν σημαντικά στοχευμένα προγράμματα για την ενίσχυση της απασχόλησης, τα οποία εντάσσονται στο πλαίσιο της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης και θα αποτελέσουν ακόμα ένα ισχυρό κίνητρο για την προσέλκυση επενδύσεων στην περιοχή μας. 

Τέλος, ο Διευθυντής με ενημέρωσε για την ψηφιοποίηση πολλών υπηρεσιών του Οργανισμού, που βελτιώνουν τη σχέση με τον πολίτη.

19 σχόλια

  • Αιντε και πηγές . Αιντε και μας το είπες . Τι κέρδισες ;; Άσε μας ρε Στάθη . Απαράδεκτος, ανύπαρκτος και αναποτελεσματικός εσυ και οι υπόλοιποι τρεις για ένα νομό που χάνεται … ότι πάθανε οι Συριζαίοι στις τελευταίες εκλογές θα πάθετε και εσείς . Έλα ξανά ζητά Σταύρο αν τολμάς ! Θα φάτε Βελόπουλο ανεβασμένο στην Κοζάνη και θα τρίβεται τα μάτια σας. Είσαι ανεπαρκέστατοι πολιτικά!

    • Φάε Βελοπουλο εσύ, για να ικανοποιηθεί ότι αντέδρασε. Καημένε ε καημένε, που δεν ξέρεις να αξιολογεί. Μόνο κριτική κακόβουλη κάνεις. Καημένος είσαι και μο ο Βελοπουλο σου αξίζει.

    • Ο βουλευτής πρέπει να γνωρίζει. Για να γνωρίζει πρέπει να ενημερώνεται. Και επειδή είναι δημοσιο πρόσωπο μας ενημερώνει για τι που πάει και τι κάνει. Κι αυτό έτσι πρέπει να γίνεται πιστεύω. Μετά κάνει εισηγήσεις και έκανε πολλές και πέρασε καλά πράγματα. Τώρα η αλεπού ότι δεν φτάνει…

      • Ελπίζω να σου στέλνει αναλυτική κατάσταση για το πόσα σε πληρώνει για τα σχόλια αγάπης. Για να ξέρεις και να φαίνεται τι αξίζουν.

  • Πήγε να ενημερωθει για τις νέες στρατιές ανέργων που δημιουργεί ο συρφετός του που έχει δαγκώσει όλη την κοινωνία και τα δάνεια τους σε λίγο θα είναι μεγαλύτερα κι από το ιδιο το χρέος.
    Και δυο αυγα Τουρκίας Σταθικο… εκτός απ τα τρολ του γραφείου και μερικούς κολλημένους που γκαρίζουν απο παλια ακόμη ”Νδ για παντα” δεν σε πιστεύει κανείς άλλος πάρτο απόφαση κύριε μονιμε κατοικε Αθηνων και Θεσσαλονικης.

  • Καμία επαφή με την πραγματικότητα. Και φυσικά κουβέντα για τις στρατιές ανέργων που δημιουργεί η βιαστική και ουσιαστικά χωρίς κανένα σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, εκτός από μεγάλα λόγια, απόφαση κλεισίματος των ΑΗΣ.

  • Στάθη, εγώ βλέπω τι αγώνα κάνεις και πραγματικά στεναχωριέμαι με τα κακόβουλα σχόλια.
    Κάτσε, άραξε και απόλαυσε το βουλευτιλικι..

    Ο,τι και να κάνεις, ο πολίτης δεν ευχαριστιεται..

    Ας βγουν αυτοί που σε κρίνουν να δούμε τι πουλιά θα πιάσουν…

    Ξέρεις τι καλά καθόμαστε στον καναπέ και γράφουμε???
    Αβίαστα ..
    Κάντο και εσύ… Κρίμα στους κόπους σου…

  • Ο κ. Κυτίδης, προϊστάμενος υπηρεσίας απο τους χειρότερους που εχω συναντήσει.
    Ανενημέρωτος για το αντικείμενο , τουρίστας , ειρωνας , εξαιτίας του έχασα δουλειά….

    • Αλίμονο. Είναι όντως παρόν. Άλλωστε με τις αποφάσεις του αρχηγού του που υποστηρίζει χωρις δεύτερη κουβέντα έχει βοηθήσει να ανέβουν δραματικά οι αριθμοί των εργαζομένων που γράφονται στα μητρώα ανέργων του οαεδ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.