Επιστολή αναγνώστη στο kozan.gr με αποδέκτη τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Κοζάνης Κ. Κυριακίδη

25 Ιουνίου 2021
14:31

Yπάρχει μια πηγή στον κάμπο Αλωνακίων που τρέχει νερό εδώ κα πολλά χρόνια και τώρα φέρεται να την εκμεταλλεύονται μεμονωμένοι ιδιώτες από την ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα κάποιες κοινοτικές βρύσες σε Αλωνάκια και Σκήτη να μην έχουν νερό. Παρακαλώ ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο οποίος έχει ενημερωθεί για το θέμα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει κάποια λύση να μας απαντήσει δημόσια τι προτίθεται να κάνει για τη διευθέτηση του προβλήματος.

13 σχόλια

  • Γενικά ο Κυριακίδης δεν.. Ξέρω αρκετούς που είναι δυσαρεστημένοι.. Καλές οι φωτογραφίες και όλα αυτά αλλά από εκεί και πέρα τίποτα.. Αυτός ο άνθρωπος θέλει να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος;

    • Σημανδρακος, δεν βαρέθηκες να γράφεις σχόλια εσύ και τα παπαγαλάκια ΣΟΥ!!!!
      Κυριακίδης ο μόνος που τρέχει.
      Εσύ μόνο για φωτογραφίες και……. Επενδύσεις φωτοβολταικων

      • Και ποιός νομίζεις ότι είσαι εσύ, που θα πεις τους ανθρώπους, που γράφουν σχόλια, παπαγαλάκια. Εκφράζεσαι λες και είσαι του συστήματος και πάνω από όλα ανάγωγος.

  • Κάποια στιγμή πρέπει να ξεσκεπαστούμε όλοι. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να δούμε τους ανθρώπους εις βάθος και να μη μας παραπλανούν οι κραυγές που βγάζουν.
    Και πιστέψτε ότι η ενότητα έχει ¨κούρκους¨ πολλούς. Έτσι δεν είναι Κωστάκη;

  • τι σχεση εχει ο κυριακιδης με τις βρυσες υπαρχει νομιζω αλλη αντιδημαρχια που ειναι υπευθυνη ο προεδρος τι κανει?

  • Ο Κυριακίδης είναι σχεδόν ο μοναδικός που τρέχει στο δήμο. Σας ενοχλεί προφανώς που έχει μεγάλο ρεύμα

  • Στις επόμενες εκλογές προετοιμάζουν την κυρία Τσαρίδου για να κατέβει υποψηφιότητα για την δήμαρχο…

  • Ενημερωση σημαίνει γραπτος με αιτηση προς την υπηρεσια η με email.(τα γραπτα μενουν τα υπολοιπα ειναι λασπολογία)
    Προφορικά μονο στα καφενεια!!!
    Οποτε καλο ειναι ο καταγγελων να έβγαινε με στοιχεια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.