Ο Δήμος Σερβίων ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν αλλά και παρέστησαν στην εκδήλωση για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων

25 Ιουνίου 2021
15:00

 

Ο Δήμος Σερβίων ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν αλλά και παρέστησαν στην εκδήλωση για την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24/06/2021 στην κεντρική πλατεία Σερβίων.

Ευχαριστούμε θερμά την κυρία Χορμόβα Γιάννα, Γενική Γραμματέα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, που τίμησε και ενίσχυσε με την παρουσία της την εκδήλωση, καθώς και όλους τους/τις εκπροσώπους που παρέστησαν σε βουλευτικό, περιφερειακό και αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Εγκάρδιες ευχαριστίες απευθύνουμε επίσης και στις/στους εκπροσώπους των επιτροπών ισότητας της Δυτικής Μακεδονίας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Επιπλέον, συγχαίρουμε τις συντονίστριες και ομιλήτριες της εκδήλωσης που με τον λόγο τους ανέδειξαν τη σημαντικότητα του ζητήματος της ισότητας των φύλων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους δασκάλους του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων για τη μουσική συμμετοχή τους στην εκδήλωση καθώς και τους δυο παιδικούς σταθμούς Σερβίων, το Δημοτικό Σχολείο Περιοχής Βαθυλάκκου και Τρανοβάλτου, των οποίων οι ζωγραφιές σχετικά με την ισότητα των φύλων κόσμησαν τον χώρο της εκδήλωσης .

2 σχόλια

  • Δεν θα ευχαριστήσεις τον ηλεκτρολόγο για τη μικροφωνική, τον εργάτη που σκούπισε μετά, την κομμώτρια για το μαλλί, τον φωτογράφο για τις φωτογραφίες, τον υπάλληλο για το δελτίο τύπου, τα ΜΜΕ που τα δημοσιεύουν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.